Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mπαίνει στην παραγωγή το Kia Proceed Shooting Brake

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mπαίνει στην παραγωγή το Kia Proceed Shooting Brake

ΝΕΑ

Mπαίνει στην παραγωγή το Kia Proceed Shooting Brake

ΝΕΑ

Ένα ακόμη μοντέλο αναμένεται να προστεθεί στην γκάμα των Ceed στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον σύμφωνα και με επίσημες πληροφορίες. Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι και το εντυπωσιακό πρωτότυπο Proceed Shooting Brake που είδαμε στην περασμένη έκθεση της Φρανκφούρτης. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες για την επέκταση της γκάμας της Kia, μας έρχονται από τον επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της εταιρίας από τη Ν.Κορέα, David Labrosse, ο οποίος, σε συνέντευξή του στο Auto Week, έδειξε να επιβεβαιώνει τις προθέσεις της φίρμας για ένα ακόμη μοντέλο με διαφορετικό αμάξωμα.

Σύμφωνα με τον Labrosse το νέο μοντέλο της Kia αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μετά το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στην ερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι. Αυτό το μοντέλο δεν αποκλείεται να είναι το εντυπωσιακό Proceed Shooting Brake που θα προστεθεί δίπλα στις εκδόσεις hatchback και station wagon προσφέροντας στο κοινό μία πρόταση με αυξημένα επίπεδα πρακτικότητας αλλά πάνω από όλα με απαράμιλλο στιλ, σπάνιο για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Σύμφωνα δε με τον πρώην γενικό διευθυντή της Kia, Michael Cole, η επόμενη εκδοχή του Ceed θα έχει έναν πιο σπορτίφ και πρακτικό χαρακτήρα σε σχέση με το Hyundai i30 Fastback και μια έκδοση shooting brake φαίνεται πως μπορεί να συγκεντρώσει αυτά τα χαρακτηριστικά. Αν τελικά το πρωτότυπο Proceed Shooting Brake είναι όντως το επόμενο μοντέλο της σειράς Ceed που θα δούμε να μπαίνει στην παραγωγή τότε αναμένεται να τοποθετηθεί στην κορυφή της ομώνυμης σειράς της Kia, ως η πιο premium πρόταση μεταξύ των ομώνυμων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

kia-proceed-640