Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Μουσική μέσω Spotify στο Polestar 2

Ελλάδα 1:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μουσική μέσω Spotify στο Polestar 2

Mobility

Μουσική μέσω Spotify στο Polestar 2

Mobility

Ανάμεσα στην πλειάδα εφαρμογών που υποστηρίζει το Polestar 2 ιδιαίτερη θέση έχει το Spotify.

Advertisement
Advertisement

Η σουηδική εταιρεία Polestar ανακοίνωσε και επισήμως ότι οι επιβάτες του ηλεκτρικού μοντέλου «2» θα έχουν πλέον πρόσβαση, αλλά και πλήρη έλεγχο στη δημοφιλή υπηρεσία streaming μουσικής Spotify χρησιμοποιώντας απλά το προσωπικό τους smartphone.

Βάση της υπηρεσίας Group Session, κάθε επιβάτης, πέραν του οδηγού και του συνοδηγού του ηλεκτρικού μοντέλου, θα μπορεί να ακούει ανεξάρτητα τα αγαπημένα του τραγούδια, που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του . Παράλληλα θα μπορεί να κάνει παύση, αναπαραγωγή, παράλειψη ή επιλογή τραγουδιού, ενώ θα μπορεί να προσθέσει και τις δικές του επιλογές κομματιών.

Advertisement
Advertisement

Για να πραγματοποιηθεί αυτό ο κάθε χρήστης θα πρέπει να έχει συνδρομή στην υπηρεσία Spotify Premium που θα του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, χωρίς να συνδέσει το τηλέφωνό του σε Bluetooth. Απλά θα πρέπει να σκανάρει έναν κωδικό QR στην εφαρμογή για να μπορεί να προσθέσει τα αγαπημένα του τραγούδια. Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλος της Polestar, Thomas Ingenlath, η υιοθέτηση της παραπάνω λειτουργίας λειτουργεί προς όφελος των επιβατών, στην περίπτωση που τα μουσικά τους γούστα δεν είναι παρόμοια με αυτά του οδηγού, κάτι που όπως εκμυστηρεύτηκε ισχύει και στην οικογένειά του.

Εκτός του Spotify Group Session, το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων του Polestar 2 που  βασίζεται σε λογισμικό Google Android, όντας το πρώτο που το χρησιμοποιεί, υποστηρίζει και άλλες εφαρμογές, όπως τα Google Maps και Google Play Store.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Έτοιμο για παραγωγή το Polestar Precept Concept
Πως το protothema.gr έγινε το Νο.1 site σε οργανικές αναζητήσεις της Google
Η Volvo εμβαθύνει τη συνεργασία της με την Google

 

Advertisement