Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μοτοσυκλέτα και Pols.gr: Μια σχέση ζωής πάνω σε δύο τροχούς!

Ελλάδα 2:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοτοσυκλέτα και Pols.gr: Μια σχέση ζωής πάνω σε δύο τροχούς!

NEWSMOTO

Μοτοσυκλέτα και Pols.gr: Μια σχέση ζωής πάνω σε δύο τροχούς!

NEWSMOTO

Η ιστοσελίδα www.pols.gr σίγουρα σας λέει πολλά όσον αφορά τα αξεσουάρ και ανταλλακτικά μοτοσυκλέτας.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα Παπανικολάου σίγουρα σας λέει περισσότερα, καθώς εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται πίσω από τα μεγαλύτερα ονόματα σε προϊόντα που σχετίζονται με το χώρο της μοτοσικλέτας.

Αν το καλοκαίρι ήταν όχημα, τότε σίγουρα θα είχε δύο τροχούς. Η μοτοσικλέτα είναι το απόλυτο εργαλείο εξόρμησης για την περίοδο των διακοπών και φυσικά θα πρέπει να εξοπλιζόμαστε με τα κατάλληλα αξεσουάρ για να είμαστε απολύτως ασφαλείς και άνετοι. Με λίγα λόγια, μία στάση πρώτα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο φυσικό κατάστημα Παπανικολάου, συνολικής έκτασης 1.400 τ.μ. και είστε έτοιμοι! Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας κατατοπίσει πλήρως, θα λύσει όλες σας τις απορίες και θα σας βοηθήσει με γνώσεις και χαμόγελο, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Advertisement
Advertisement

 

Μήπως δεν σας αρέσει να χάνεστε ανάμεσα σε χιλιάδες κράνη, μπουφάν, αντικλεπτικά, αξεσουάρ, ελαστικά και ανταλλακτικά που θα σας κόψουν την ανάσα; Τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το www.pols.gr, το πιο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα για τη μοτοσικλέτα και το πρώτο σχετικό online κατάστημα που λειτουργεί από το 2012. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα μοτοσικλέτας, ενώ σημαντικές προσφορές θα κάνουν τις εξορμήσεις σας ευκολότερες, οικονομικές και σίγουρα πιο άνετες.

Advertisement

Στο www.pols.gr και στο φυσικό κατάστημα Παπανικολάου θα βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα σχετικά με τη μοτοσικλέτα, στις πλέον ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς, με τις κορυφαίες μάρκες του χώρου να βρίσκονται φυσικά ανάμεσα στις επιλογές του κάθε αναβάτη. Επιλέξτε ανάμεσα σε Agv, Airoh, Bell, Caberg, Dainese, HJC, Macna, MT, Nordcode, Sena και άλλες πολλές ή και επίσημα προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές όπως η Piaggio, Vespa, Aprilia και η Moto Guzzu. Αξίζει να σημειώσουμε πως η μεγάλη εταιρεία, από το 2016 έχει δημιουργήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα www.piaggiopap-parts.gr για όλα τα μοντέλα των Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera και Derbi.

Advertisement

 

Έχετε αγάπη λοιπόν για την μοτοσικλέτα και ετοιμάζεστε για διακοπές; Μην ξεχάσετε το www.pols.gr (Papanikolaou On Line Store), κάντε τις αγορές σας και ξεκινήστε το πολυπόθητο road trip με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βρείτε ότι ψάχνετε και ξεγνοιάστε με τις αγορές σας, καθώς το όνομα Παπανικολάου είναι αυτό που εγγυάται για την ποιότητα και την σωστή εξυπηρέτηση στο χώρο των αξεσουάρ και όχι μόνο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Προσοχή: Επικίνδυνα κράνη σε καταστήματα με κινεζικά προϊόντα
Οριστικό: Επιδότηση μαμούθ για ηλεκτρικά δίκυκλα – Οδηγούνται με δίπλωμα αυτοκινήτου
Isle of Man TT: Ο αγώνας μετρά πέντε νεκρούς (+video)

Advertisement