Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η πρεμιέρα της S65 AMG

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η πρεμιέρα της S65 AMG

ΝΕΑ

Έρχεται η πρεμιέρα της S65 AMG

ΝΕΑ

Η ισχυρότερη S-Class που έχει δημιουργήσει η Mercedes-Benz θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Νοεμβρίου!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει από τις 2 Αυγούστου, η γερμανική εταιρεία επέλεξε το Σαλόνι Αυτοκινήτου που διεξάγεται στο Los Angeles τον επόμενο μήνα για την επίσημη παρουσίαση της S65 AMG, στοιχείο που ενισχύει τη σημασία της αμερικανικής αγοράς για τη μάρκα.

Παράλληλα διέρρευσαν και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω μοντέλο.
Πράγματι θα παίρνει ώθηση από τον γνωστό χωρητικότητας 6.0 lt V12 Bi-Turbo κινητήρα της Mercedes, σε αναβαθμισμένη όμως έκδοση που φημολογείται πως θα αποδίδει 638 PS με την εντυπωσιακή ροπή της τάξης των 102 kgm.

Advertisement
Advertisement

Η ισχύς αυτή θα περνάει στους τροχούς μέσω του κιβωτίου επτά σχέσεων MCT Speedshift της AMG, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 4 sec. Την ίδια ώρα, η μέση κατανάλωση αναμένεται να είναι στα 11.6 lt / 100 km.

Εμφανισιακά, οι διαφορές από την S63 AMG (φωτό) αφορούν τη μάσκα με τρεις οριζόντιες μπάρες, τις επιπλέον χρωμιωμένες λεπτομέρειες, τις αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου και βέβαια το σηματάκι «V12 Biturbo» πίσω από τους μπροστινούς τροχούς.

Μπορείτε να δείτε την S65 AMG εν κινήσει σε βίντεο που είχαμε δημοσιεύσει στις 1.9.2013.

Advertisement

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles ανοίγει τις πύλες του για τους εκπροσώπους του Τύπου στις 20 Νοεμβρίου ενώ το κοινό θα μπορεί να απολαύσει τα νέα μοντέλα από τις 22 του μήνα, μέχρι τη 1η Δεκεμβρίου.

zp8497586rq