Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μοναδική BMW M3 αναζητά αγοραστή

Ελλάδα 17:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοναδική BMW M3 αναζητά αγοραστή

ΝΕΑ

Μοναδική BMW M3 αναζητά αγοραστή

ΝΕΑ

Μια μοναδική BMW M3 Individual 30 Years American Edition, ένα αυτοκίνητο που είχε παρουσιαστεί στην SEMA της περασμένης χρονιάς, πωλείται στην τιμή των 130.110$.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Με αυτό το ματ πορτοκαλί σκούρο χρώμα της, η συγκεκριμένη M3 γίνεται πραγματικά πολύ ιδιαίτερη και επιθυμητή, σε όσους έχουν την «πετριά» με τα μοντέλα της BMW και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μοναδικό, παρουσιάστηκε στην Έκθεση SEMA (που αφορά τα βελτιωμένα αυτοκίνητα και γίνεται στο Λας Βέγκας) το 2017 και έχει το χαρακτηρισμό 30 Years American Edition.

Advertisement
Advertisement

BMW M One Off Boi 640b

Με τις 19άρες ζάντες της M Performance εμπρός και τις 20άρες πίσω, σε ανοιχτό χρυσαφί αλλά και όλο το look με την εκτεταμένη χρήση carbon στο αμάξωμα, στον κινητήρα αλλά και στην καμπίνα, καθώς και με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δικαιολογεί τα 130.110$ που τιμάται (σχεδόν τα διπλάσια από μια «απλή» καινούργια M3) στις ΗΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες αλλά και –γιατί όχι;- την ευκαιρία να κάνει μια προσφορά, μπορεί να έχει κανείς στο Century West BMW που έχει έδρα στο Χόλιγουντ.

BMW M One Off Boi 640

Advertisement