Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mitsubishi Xpander Cross: Ένα μίνιβαν με crossover διαθέσεις

Ελλάδα 21:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mitsubishi Xpander Cross: Ένα μίνιβαν με crossover διαθέσεις

ΝΕΑ

Mitsubishi Xpander Cross: Ένα μίνιβαν με crossover διαθέσεις

ΝΕΑ

Θέλοντας να προσεγγίσει ακόμα περισσότερους πελάτες, ιδιαίτερα σε χώρες της Ν.Α. Ασίας, η Mitsubishi λανσάρει μία «περιπετειώδης» έκδοση του πολυμορφικού Xpander.

Advertisement
Advertisement

 

Το συγκεκριμένο επταθέσιο μοντέλο λανσαρίστηκε αρχικά το 2017 και αποδεικνύεται μία σημαντική εμπορική επιτυχία για την  εταιρεία, με την αποδοχή προς το αγοραστικό κοινό να είναι μεγάλη. Να αναφέρουμε ότι καθώς την προηγούμενη χρονιά πούλησε 104.000 κομμάτια (στην αγορά της Ινδονησίας), όντας το 4ο πιο καλοπουλημένο μοντέλο της Mitsubishi. Πλέον το Xpander λανσάρεται και στην έκδοση «Cross», η οποία διαφέρει σε σχέση με την βασική, τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά. Καταρχήν τα πλαϊνά προστατευτικά αυξάνουν το πλάτος του αμαξώματος κατά 50 χιλιοστά, η νέα ανάρτηση αυξάνει την απόσταση από το έδαφος στα 22,5 εκατοστά, ενώ τα μικτής χρήσης ελαστικά συνδυάζονται με ζάντες 17 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Και ενώ η εξωτερική εμφάνιση δείχνει τον crossover χαρακτήρα, το εσωτερικό «μιμείται» ένα πολυμορφικό όχημα. Η διάταξη των πίσω καθισμάτων (60/40 για τη δεύτερη, και 50/50 για τη τρίτη), καθώς και η αναδίπλωσή τους δημιουργούν ένα χώρο φόρτωσης που καλύπτει όλες τις μεταφορικές ανάγκες των ιδιοκτητών. Κάτω από το καπό του Mitsubishi Xpander Cross βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας 1,5 λίτρων με απόδοση 105 ίππων και 141 Nm ροπής, που συνδυάζεται είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, είτε με ένα αυτόματο τεσσάρι.