Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mitsubishi Pajero Final Edition: Τέλος εποχής…

Ελλάδα 11:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mitsubishi Pajero Final Edition: Τέλος εποχής…

ΝΕΑ

Mitsubishi Pajero Final Edition: Τέλος εποχής…

ΝΕΑ

Το Mitsubishi Pajero έφτασε στο τέλος του βίου του στην Ιαπωνία καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διακόψει την παραγωγή του τον Αύγουστο.

Advertisement
Advertisement

 

Για να γιορτάσει τα 37 έτη ανελλιπούς παρουσίας του SUV, η Mitsubishi θα προσφέρει μια τελική έκδοση η οποία περιορίζεται σε μόλις 700 μονάδες. Με βάση το Pajero Exceed, η τελική έκδοση διαθέτει επιπλέον βασικό εξοπλισμό, όπως ηλιοροφή και ράγες οροφής. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν ένα ειδικό πακέτο αξεσουάρ που αφορά τη final edition, το οποίο προσθέτει πίσω αεροτομή, προστατευτικό κάλυμμα ρεζέρβας, λασπωτήρες με logo Pajero και πολλά άλλα. Στο εσωτερικό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικά εμπρός καθίσματα, δερμάτινο σαλόνι και φωτιζόμενα σποτ “Final Edition”.

Advertisement
Advertisement

Η ισχύς προέρχεται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 3,2 λίτρων που παράγει 190 PS και ροπή 441 Nm. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης με πίσω διαφορικό που κλειδώνει στα δύσκολα. Η τιμή ξεκινά από τα 36.217 ευρώ στην Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένου του φόρου κατανάλωσης 8%. Οι αγοραστές θα λάβουν επίσης ειδικά αναμνηστικά αυτοκόλλητα και ρολόι Mitsubishi από τη Citizen. Ενώ το Pajero αποχαιρετά την Ιαπωνία, η Mitsubishi είπε πως τα Pajero και Pajero Sport θα συνεχίσουν να πωλούνται σε άλλες αγορές. Το Pajero/Shogun θα παραμείνει στην παραγωγή σε αρκετές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και της Μέσης Ανατολής.