Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mitsubishi L200 Lucky: ‘Ένα «συλλεκτικό» αγροτικό

Ελλάδα 7:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mitsubishi L200 Lucky: ‘Ένα «συλλεκτικό» αγροτικό

ΝΕΑ

Mitsubishi L200 Lucky: ‘Ένα «συλλεκτικό» αγροτικό

ΝΕΑ

Η Carlex Design, γνωστή για τις μηχανικές και αισθητικές βελτιώσεις αυτοκινήτων, αναλαμβάνει τώρα να μεταμορφώσει ένα επαγγελματικό όχημα σε κάτι ιδιαίτερο. Πρόκειται για ένα Mitsubishi L200, το οποίο φέρει το χαριτωμένο ακρωνύμιο «Lucky».

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου φέρει πληθώρα αλλαγών τόσο σε ότι αφορά την αισθητική του αμαξώματος, όσο και στην καμπίνα με νέα υλικά επενδύσεων. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της εταιρείας βελτιώσεων έχουν τοποθετήσει ένα νέο body kit, που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, επανασχεδιασμένη μάσκα και καπό, μεγαλύτερα σε μέγεθος φτερά, καθώς και νέα χρωματική παλέτα. Οι παραπάνω αλλαγές συνδυάζονται με off road ελαστικά της BF Goodrich, διάστασης 265/60, τοποθετημένα σε ζάντες 18 ιντσών και χειροποίητη εξάτμιση.

524088fd-mitsubishi-l200-lucky-pickup-design-tuning-8-chariatis-530

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στις επενδύσεις, σε πόρτες, κονσόλα και καθίσματα, όπου έχει χρησιμοποιηθεί δέρμα Nappa, ενώ δεν λείπουν τα ανάλογα λογότυπα, τοποθετημένα σε διάφορα σημεία, όπως εμπρός από τον επιλογέα και στο τιμόνι. Σε ότι αφορά τον κινητήρα, το συγκεκριμένο L200 διαθέτει το υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκίνητο σύνολο των 2,4 λίτρων, με απόδοση 180 ίππων, που συνδυάζεται με δύο κιβώτια: είτε το χειροκίνητο των 6 σχέσεων, είτε το αυτόματο 5άρι. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η παραγωγή του Mitsubishi L200 Lucky θα περιοριστεί στα 500 μοντέλα.

Advertisement

51a68373-mitsubishi-l200-lucky-pickup-design-tuning-3-chariatis-640