Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Mitsubishi L200 με αναβαθμισμένη εικόνα

Ελλάδα 0:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Mitsubishi L200 με αναβαθμισμένη εικόνα

ΝΕΑ

Το Mitsubishi L200 με αναβαθμισμένη εικόνα

ΝΕΑ

Το pick-up μοντέλο της Mitsubishi, L200, συμπληρώνει φέτος σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στην αγορά, φτάνοντας αισίως τις πέντε γενεές. Η τελευταία από αυτές λανσαρίστηκε το 2014, και πλέον ήρθε η ώρα για το απαραίτητο «φρεσκάρισμα».

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες το ανανεωμένο L200 ξεχωρίζει κυρίως από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, η οποία ακολουθεί το δόγμα «Dynamic Shield», θυμίζοντας αρκετά το crossover μοντέλο Eclipse Cross. Σχεδιαστικά καταφέρνει να ξεχωρίσει με τις μοντέρνες γραμμές, συνδυασμένες με έντονες ακμές στο αμάξωμα, ενώ εμπρός δεσπόζουν τα LED φωτιστικά σώματα και το χρώμιο στον προφυλακτήρα που βρίσκεται σε αφθονία. Στα παραπάνω, προσθέστε τον ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα και τα φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

2019-mitsubishi-l200-triton (2)-chariatis-530

Το σύστημα τετρακίνησης είναι το εξελιγμένο Super Select 4WD-II με τέσσερα προγράμματα οδήγησης ανάλογα με το τερέν (Gravel, Mud/Snow, Sand, Rock), ενώ δεν λείπει το Hill Descent Control που αναλαμβάνει την ασφαλή μετακίνηση σε γλιστερά κατηφορικά σημεία. Σχετικά με τους κινητήρες και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη, η Mitsubishi δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο, παρά μόνο ότι θα υπάρχει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, που θα αντικαταστήσει το παλαιότερο 5άρι, βελτιώνοντας την απόδοση του κινητήρα και την κατανάλωση. Επίσης, σε ότι αφορά το σύστημα πέδησης, θα υπάρχουν μεγαλύτεροι σε διάμετρο εμπρός δίσκοι, αυξάνοντας την ενεργητική ασφάλεια. Το ανανεωμένο L200 θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από την αγορά της Ταϊλάνδης, ενώ συνολικά θα λανσαριστεί σε περισσότερες από 150 χώρες της υφηλίου.

2019-mitsubishi-l200-triton (1)-chariatis-640