Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mitsubishi L200 Absolute: Ακόμη πιο ικανό…

Ελλάδα 19:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mitsubishi L200 Absolute: Ακόμη πιο ικανό…

ΝΕΑ

Mitsubishi L200 Absolute: Ακόμη πιο ικανό…

ΝΕΑ

Μια ειδική έκδοση του ικανού Mitsubishi L200 θα εμφανιστεί στο επερχόμενο Bangkok Motor Show, η οποία μάλιστα αναμένεται να ρίξει το βάρος τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στην απόδοση.

Advertisement
Advertisement

 

Η Mitsubishi με μεγάλη παράδοση στα αυτοκίνητα εκτός δρόμου αλλά και στα προικισμένα pick up, έχει κατασκευάσει ως πρωτότυπο μια εξατομικευμένη έκδοση του L200 η οποία ονομάζεται L200 Absolute (ή Triton Absolute σε αγορές εκτός Ευρώπης). Η συγκεκριμένη διαθέτει τροποποιήσεις που επικεντρώνονται κυρίως στην απόδοση εκτός δρόμου και όχι μόνο, με την ιαπωνική εταιρεία να υπόσχεται παράλληλα ισχυρή αντοχή αλλά και βελτιωμένες δυνατότητες παντός εδάφους. Οι αναθεωρήσεις σε σχέση με το γνωστό μας L200 περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων νέους τεράστιους τροχούς με ειδικά ελαστικά εκτός δρόμου, νέα μαύρη μάσκα, τόξα τροχών, προφυλακτήρες και πίσω πόρτα από ανθρακονήματα, νέες χειρολαβές όπως και νέους προβολείς LED οροφής.

Advertisement
Advertisement

Για να γίνει όμως πιο ικανό εκτός δρόμου, η Mitsubishi τοποθέτησε στο Absolute ψηλότερη ανάρτηση και αρκετά προστατευτικά τμήματα για το πλαίσιο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία πληροφορία σχετικά με τον κινητήρα του Absolute, αλλά πιθανότατα θα είναι ο ίδιος υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 2,4 λίτρων και 180 ίππων της συμβατικής έκδοσης. Η ιαπωνική εταιρεία στοχεύει να κατασκευάσει έναν αξιόμαχο αντίπαλο απέναντι στο Ford Ranger Raptor. Προς το παρόν, ωστόσο, το Absolute παραμένει ένα πρωτότυπο.