Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ εξαγωγών για τη Mitsubishi Ταϊλάνδης

Ελλάδα 2:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεκόρ εξαγωγών για τη Mitsubishi Ταϊλάνδης

ΝΕΑ

Ρεκόρ εξαγωγών για τη Mitsubishi Ταϊλάνδης

ΝΕΑ

Μόλις πριν από μερικές μέρες, η Mitsubishi Motors Thailand (MMTh), γιόρτασε ένα σημαντικό ορόσημο φτάνοντας τα 3.000.000 εξαγωγές προς τις διεθνείς αγορές.

Advertisement
Advertisement

Με τρία εργοστάσια οχημάτων προηγμένης τεχνολογίας παραγωγής σε συνδυασμό με ένα εργοστάσιο κινητήρων, η MMTh είναι ο μεγαλύτερος κόμβος παραγωγής της Mitsubishi Motors Corporation εκτός Ιαπωνίας με ετήσια δυναμικότητα 420.000 μονάδων (με τα μοντέλα L200, Pajero Sport, Space Star/ Mirage, Attrage, Lancer EX καθώς και οχήματα KD για τοπική συναρμολόγηση αλλού).

Η MMTh αυτή τη στιγμή εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, με κατανομή εξαγωγών μεταξύ Ασίας (29%), Λατινικής Αμερικής (27%), Ευρώπης (22%), Ωκεανίας (12%), Αφρικής (5%) και Μέσης Ανατολής (5%).

Από τον αθροιστικό αριθμό 3.000.000 εξαγωγών μέχρι σήμερα, το L200 αντιπροσωπεύει το 43% του συνολικού όγκου. Το ποσοστό αυτό ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική της Ταϊλανδικής κυβέρνησης να αναδειχτεί η χώρα σε ένα από τα παγκοσμίως μεγαλύτερα κέντρα παραγωγής για οχήματα pickup trucks ενός τόνου.
Η Ευρώπη προμηθεύεται το L200 καθώς και τα Space Star/ Mirage και Attrage από την Ταϊλάνδη.

Advertisement
Advertisement