Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Μitsubishi “Evo” επιστρέφει;

Ελλάδα 6:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Μitsubishi “Evo” επιστρέφει;

ΝΕΑ

To Μitsubishi “Evo” επιστρέφει;

ΝΕΑ

Μπορεί να μπήκε οριστικά τέλος στην παραγωγή του κορυφαίου Lancer Evo αλλά όπως όλα δείχνουν, οι ιθύνοντες της Mitsubishi δεν θα εγκαταλείψουν τόσο εύκολα το project.

Advertisement
Advertisement

Με την εικονιζόμενη έκδοση «Final Edition» τελείωσε η παραγωγή του Lancer Evo, όπως θα συμβεί και με τις απλές εκδόσεις του μοντέλου από τον ερχόμενο Αύγουστο. Παρόλο που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η Mitsubishi δεν έχει στα σχέδιά της ένα αντίστοιχο μοντέλο επιδόσεων, την εβδομάδα που μας πέρασε υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας υποστήριξε με δηλώσεις του ότι το project “Evo” θα έρθει και πάλι στην επιφάνεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι Ιάπωνες σκοπεύουν να κατασκευάσουν ένα μοντέλο επιδόσεων περίπου το 2025. Το αυτοκίνητο θα φέρει τον κωδικό “Evo” και δεν θα βασίζεται σε κάποιο σεντάν αμάξωμα, αλλά σε crossover πλατφόρμα (στο Pajero Sport ή στην επόμενη γενιά του ASX).

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι το Mitsubishi Lancer Evo Final Edition κατασκευάστηκε σε 1.600 μονάδες και το τελευταίο κομμάτι βγήκε σε δημοπρασία. Το ποσόν των 76.400 δολαρίων (ή 68.500 ευρώ) για το οποίο πωλήθηκε το Νο 1.600 διατέθηκε από την ιαπωνική εταιρεία στις οργανώσεις Feeding America Riveside/San Bernandino και the Second Harvest Food Bank της Orange County, εξασφαλίζοντας 230.000 γεύματα για τους άπορους.
mitsubishi-lancer-evolution-final-edition640

Advertisement
Advertisement