Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Mitsubishi Evo επιστρέφει πολύ διαφορετικό…

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Mitsubishi Evo επιστρέφει πολύ διαφορετικό…

ΝΕΑ

Το Mitsubishi Evo επιστρέφει πολύ διαφορετικό…

ΝΕΑ

Μπορεί το Evo όπως το γνωρίζαμε να μην υπάρχει πλέον στη γκάμα της Mitsubishi, όμως φαίνεται ότι τουλάχιστον το όνομά του θα επιβιώσει μέσα στους κόλπους της εταιρείας, με βάση το νέο πρωτότυπο e-Evolution που θα παρουσιάσει η ιαπωνική φίρμα στην επικείμενη Έκθεση του Τόκιο.

Advertisement
Advertisement

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Το νέο μοντέλο η Mitsubishi μας το είχε προλογίσει πριν λίγες ημέρες, όμως πριν λίγο έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες νέες teaser φωτογραφίες, καθώς και αρκετά από τα στοιχεία του.

Με βάση λοιπόν τις φωτογραφίες, το e-Evolution φαίνεται ότι θα διαθέτει ένα πολύ μυώδες και δυναμικό υπερυψωμένο αμάξωμα Crossover μοντέλου, σηματοδοτώντας παράλληλα και τη νέα πρακτική αμαξώματος που θα συνοδεύσει από εδώ και πέρα την ονομασία «Evolution».

Advertisement
Advertisement

Επίσης, το πρωτότυπο θα είναι αποκλειστικά ηλεκτροκίνητο, διαθέτοντας ένα σύστημα κίνησης τριών ηλεκτροκινητήρων, ο ένας εκ των οποίων θα στέλνει τη δύναμη και τη ροπή του στους εμπρός τροχούς, ενώ οι άλλοι δύο στους πίσω τροχούς, δημιουργώντας έτσι μια ηλεκτρική τετρακίνηση.

Στα επιπλέον στοιχεία του πρωτότυπου περιλαμβάνεται και η υιοθέτηση υψηλής τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία αποτελεί ουσιαστικά έναν πολύτιμο βοηθό του οδηγού, παρέχοντας συνεχή πληροφόρηση ώστε να του εξασφαλίσει μια πιο άνετη και χωρίς άγχος καθημερινή κίνηση με το αυτοκίνητο.

Επίσης, το σύστημα αυτό περιλαμβάνει και εξελιγμένη αναγνώριση φωνής, ενώ είναι σε θέση ακόμη και να συνομιλήσει με τους επιβάτες του αυτοκινήτου για να τους βοηθήσει ακόμη περισσότερο στις ανάγκες τους.

Advertisement

e-evolution640

Περισσότερα στοιχεία για το νέο Mitsubishi e-Evolution θα γνωρίζουμε κατά την επίσημη πρώτη του στις 25 Οκτωβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο. Εκεί, αναμένουμε και τις ανακοινώσεις της εταιρείας για το πότε θα μπει στην παραγωγή το πολύ ενδιαφέρον αυτό πρωτότυπο.

Advertisement