ΝΕΑ

Το Mitsubishi Eclipse Cross στη Γενεύη

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Mitsubishi Eclipse Cross στη Γενεύη

ΝΕΑ

Το Mitsubishi Eclipse Cross στη Γενεύη

ΝΕΑ

H ιαπωνική φίρμα παρουσιάζει το Eclipse Cross στην έκθεση της Γενεύης και δίνει στη δημοσιότητα την εικόνα του εσωτερικού του.

Advertisement
Advertisement

Το Μitsubishi Eclipse Cross είναι το νέο μικρομεσαίο SUV της Mitsubishi που θα τοποθετηθεί πάνω από το ASX και κάτω από το Outlander στην γκάμα της εταιρείας (θα λανσαριστεί σε 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις). Μετά τις teaser εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, η εταιρεία μας παρουσιάζει τις πρώτες επίσημες εικόνες του μοντέλου. Έτσι, όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές φωτογραφίες, το ιαπωνικό SUV διαθέτει μια αρκετά προχωρημένη και σύγχρονη σχεδίαση, όπου στο εμπρόσθιο μέρος κυριαρχεί η μεγάλη μάσκα με τα ανάποδα τόξα, αλλά οι κάθετα τοποθετημένοι προβολείς ομίχλης. Στο πίσω μέρος τα ενδιαφέροντα στοιχεία συνοψίζονται στο χώρισμα που παρουσιάζει το κρύσταλλο του πορτ μπαγκάζ, αλλά στα φώτα σε σχήμα «Γ».

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό τώρα, η εικόνα δεν ξεφεύγει από τα πρότυπα που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Μοναδική διαφορά εδώ, η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής, από την οποία ο οδηγός μπορεί να χειρίζεται αρκετές λειτουργίες. Αυτή περιλαμβάνει το σύστημα ‘Smartphone Link Display Audio’ που επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει συνδεδεμένες πληροφορίες και δεδομένα με ασφάλεια με τη λιγότερη δυνατή διάσπαση της προσοχής του. Το Smartphone Link Display Audio του Eclipse Cross υποστηρίζει το Apple CarPlay.

Στο πεδίο των κινητήρων τώρα, η Mitsubishi ανακοινώνει δύο μηχανικά σύνολα. Ένα μοτέρ βενζίνης 1,5 λίτρων turbo και έναν κινητήρα πετρελαίου 2,2 λίτρων. Τα μοτέρ θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με CVT αυτόματο (προαιρετικά διαθέσιμο για τις τετρακίνητες εκδόσεις). Προς το παρόν, η Mitsubishi δεν έχει ανακοινώσει στοιχεία για τις καταναλώσεις και τους ρύπους. Τέλος, η διάθεση του μοντέλου στην Ευρώπη θα ξεκινήσει προς τα τέλη του έτους.

Advertisement

 

 

Advertisement