Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

MINI JCW με 300 άλογα από την Krumm-Performance

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MINI JCW με 300 άλογα από την Krumm-Performance

ΝΕΑ

MINI JCW με 300 άλογα από την Krumm-Performance

ΝΕΑ

Αν η εργοστασιακή ισχύς του MINI John Cooper Works σας φαίνεται λίγη, τότε ίσως να αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο πακέτο της γερμανικής εταιρίας βελτιώσεων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Όσο δυνατό και αν είναι ένα αυτοκίνητο, για τους ψαγμένους υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Πόσω μάλλον για το MINI JCW και την πρόταση της Krumm που περιλαμβάνει αναβαθμισμένο turbo, αγωνιστικό intercooler, ειδική εισαγωγή και εξάτμιση της Akrapovic ώστε η ισχύς να φτάσει τα 300 PS και η ροπή τα 40,8 kgm. Το πακέτο κοστίζει 4.999€ συμπεριλαμβανομένων των εργατικών, ενώ υπάρχει επιλογή αναβαθμισμένου κιβωτίου με μπλοκέ της Drexler (2.150€) και αγωνιστικός συμπλέκτης της Sachs (1.620€).

MINI JCW by Krumm-Performance (1)

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, η αύξηση της ισχύος συνεπάγεται και ενισχυμένα φρένα με την Krumm να προτείνει ένα πακέτο της AP-Racing με τετραπίστονα και δίσκους 330×32 mm (3.300€). Το κιτ της ανάρτηση KW Clubsport κοστίζει 2.250€ με 17άρες ζάντες ATS-GTR και λάστιχα 215/45 της Dunlop. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ένα πίσω διαχύτη (600€), έξτρα body-kit, καθίσματα Recaro στο εσωτερικό, επένδυση της OMP στο τιμόνι και πολλά άλλα καλούδια. Έτσι, για να έχετε μία εικόνα πόσο κοστίζει μία αναβάθμιση ενός σπορ μοντέλου.

MINI JCW by Krumm-Performance (4)