Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mini για… φοιτητές!

Ελλάδα 8:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mini για… φοιτητές!

ΝΕΑ

Mini για… φοιτητές!

ΝΕΑ

Είναι σαφές πως τα Mini είναι ιδιαίτερα οχήματα, με μοντέρνο σχεδιασμό που «μιλάει» στη νεολαία. Δεδομένου αυτού, η ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας, προσφέρει σε φοιτητές τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα Mini Cooper σε προνομιακή τιμή! Αν λοιπόν είστε φοιτητής και ψάχνετε αυτοκίνητο, μπείτε στη σελίδα της MINI στο facebook και επισκεφτείτε το application «Το πρώτο μου MINI». Έτσι θα αποκτήσετε εκπτωτικό κουπόνι της τάξης των 5.000€!

Advertisement
Advertisement

Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου του 2012 και σε πρώτη φάση αφορά το πακέτο «Pepper» που σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης, κοστίζει 16.575€ έναντι των 21.670€ που είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης!

Το πρόγραμμα αφορά φοιτητές πανεπιστημίων, ΤΕΙ, ΙΕΚ,  ιδιωτικών Κολεγίων, σε οποιοδήποτε έγκυρο ίδρυμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό  ή διδακτορικό επίπεδο,  με την προϋπόθεση να κατοικούν στην Ελλάδα. Για την απόδειξη της φοιτητικής ιδιότητας, θα πρέπει να προσκομιστεί η ισχύουσα φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση φοίτησης από το ίδρυμα φοίτησης.
[nggallery id=824]
Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!