Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Militem Hero: Ένα εκκεντρικής εμφάνισης Jeep Renegade (video)

Ελλάδα 19:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Militem Hero: Ένα εκκεντρικής εμφάνισης Jeep Renegade (video)

ΝΕΑ

Militem Hero: Ένα εκκεντρικής εμφάνισης Jeep Renegade (video)

ΝΕΑ

Η ιταλική φίρμα Militem μας παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα, που βασίζεται στο Jeep Renegade.

Advertisement
Advertisement

 

Με κωδικό «Militem Hero», το συγκεκριμένο Renegade είναι βελτιωμένο στους περισσότερους τομείς, τόσο στην αισθητική του αμαξώματος, όσο και στα μηχανικά μέρη. Το Hero διαθέτει καταρχήν ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τονισμένα φτερά, νέα γρίλια και βέβαια είναι βαμμένο σε ματ απόχρωση. Για να βελτιωθούν οι εκτός δρόμου δυνατότητές του, η φίρμα από το Κόμο έχει τοποθετήσει εξελιγμένα για «off road» εδάφη ελαστικά της Cooper, τοποθετημένα σε ζάντες «Black Edition» 20 ιντσών, ενώ δεν λείπει η υπερυψωμένη ανάρτηση. Χάρη στα παραπάνω, το Militem Hero έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σε σχέση με την απλή έκδοση του Renegade, κατά 38 mm, ένα στοιχείο που αυξάνει περισσότερο τις γωνίες προσέγγισης, ράμπας και αναχώρησης.

Advertisement
Advertisement

Όμως το Militem Hero δεν είναι μόνο για χρήση εκτός δρόμου. Είναι και για απολαυστικές διαδρομές μέσα στην πόλη. Και αυτό γίνεται αντιληπτό μπαίνοντας στο εσωτερικό του, στο οποίο κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις Nappa στα καθίσματα, ταμπλό, πλαϊνά θυρών, ακόμα και στον χώρο αποσκευών. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής του Hero, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετές επιλογές, τόσο σε χρώματα, σε τύπους δέρματος, όσο και σε υλικά.

Advertisement

Εκτός των παραπάνω, η Militem βελτίωσε και την απόδοση της γκάμας των κινητήρων. Πλέον, το βενζινοκίνητο σύνολο των 1,3 λίτρων αποδίδει 200 PS και 270 Nm ροπής, ενώ η ισχύς του turbodiesel 2,0 λίτρων, τεχνολογίας Multijet II έχει αυξηθεί στους 190 PS με ροπή 350 Nm. Δείτε το παρακάτω βίντεο, όπου μαζί με το Hero πρωταγωνιστεί ο διάσημος Ιταλός παίκτης αμερικανικού ποδοσφαίρου, Giorgio Tavecchio.

Advertisement