Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μικρότερο SUV από την Alfa Romeo

Ελλάδα 5:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μικρότερο SUV από την Alfa Romeo

ΝΕΑ

Μικρότερο SUV από την Alfa Romeo

ΝΕΑ

Την εξαιρετικά εμπορική κατηγορία των μικρομεσαίων SUV φαίνεται πως στοχεύει να κατακτήσει η Alfa Romeo με ένα νέο μοντέλο που θα βρίσκεται κάτω από τη Stelvio.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η επιτυχία της Stelvio σίγουρα έχει ανοίξει την όρεξη της Alfa Romeo που πλέον στοχεύει στην πιο καυτή εμπορικά κατηγορία των μικρομεσαίων premium SUV όπου τα Audi Q3, BMW X1, Mercedes-Benz GLA και Volvo XC40 έχουν τον πρώτο λόγο.

Η έλευσή του θα είναι το δεύτερο βήμα για το χτίσιμο μιας οικογένειας SUV στη γκάμα της ιταλικής εταιρίας, κάτι που σημαίνει πως εκτός από το μικρό SUV τα μελλοντικά σχέδια προβλέπουν και άλλα SUV με το σήμα της Alfa Romeo.

Alfa-Romeo-baby-Stelvio45654harpi640

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά περιορισμένες όμως θεωρείται πολύ πιθανό πως το νέο SUV θα χρησιμοποιεί την ευέλικτη πλατφόρμα Giorgio στην οποία βασίζονται τόσο η Giulia όσο και η Stelvio. Αυτό από την μεριά του κάνει πολύ πιθανό το σενάριο για πίσω κίνηση αλλά και τετρακίνηση. Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η παρουσία και υβριδικής έκδοσης ενώ αρκετά σενάρια αναφέρουν πως το αυτοκίνητο θα έχει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3.

Το όνομα δεν είναι ακόμα γνωστό όμως πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της Alfa Romeo τα τελευταία χρόνια καθώς μιλάμε για ένα μοντέλο που θα ενταχθεί στην πιο εμπορική κατηγορία της παγκόσμιας αγοράς το οποίο σίγουρα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου της Alfa Romeo για 400.000 πωλήσεις ετησίως έως το 2022.

2018 Alfa Romeo Stelvio

Advertisement