Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μικρή ανανέωση για τα Subaru WRX & WRX STI

Ελλάδα 19:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μικρή ανανέωση για τα Subaru WRX & WRX STI

ΝΕΑ

Μικρή ανανέωση για τα Subaru WRX & WRX STI

ΝΕΑ

Τα Subaru WRX & WRX STI φρεσκάρονται αισθητικά και συνεχίζουν την εμπορική τους πορεία χωρίς αλλαγές σε επίπεδο μηχανικών συνόλων.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Τα ανανεωμένα Subaru WRX & WRX STI έχουν ανανεωμένο εμπρόσθιο μέρος, όπου παρατηρούμε τη νέα γρίλια στη μάσκα και τις μεγαλύτερες εισαγωγές για τον αέρα πάνω στον προφυλακτήρα. Παράλληλα, η Subaru έχει τοποθετήσει νέα φωτιστικά σώματα LED και ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό τώρα, χρησιμοποιούνται νέες επενδύσεις στις πόρτες, με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι έχει κάνει αναβαθμίσεις στον τομέα της ηχομόνωσης του αυτοκινήτου.  Στο κέντρο του ταμπλό έχει τοποθετηθεί μια μεγαλύτερη οθόνη αφής 5,9 ιντσών, η οποία αντικαθιστά την στάνταρ επιλογή των 4,3 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Σε τεχνικό επίπεδο, οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν κάνει βελτιώσεις στη ρύθμιση των αναρτήσεων, στο σύστημα διεύθυνσης, αλλά και στο χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων. Απώτερος σκοπός τους να ενισχύσουν τον σπορ χαρακτήρα των εκδόσεων WRX & WRX STI. Για την κίνηση των μοντέλων, οι τούρμπο βενζινοκινητήρες των 2,0 & 2,5 λίτρων, με 268 και 305 ίππους παραμένουν χωρίς αλλαγές και συνδυάζονται με στάνταρ χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή προαιρετικά αυτόματο Lineatronic CVT.