Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία V-Class με την κομψότητα της Italdesign

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία V-Class με την κομψότητα της Italdesign

ΝΕΑ

Μία V-Class με την κομψότητα της Italdesign

ΝΕΑ

Η Italdesign, μετά τη συνεργασία της με τη Nissan, ενώνει τώρα τις δυνάμεις της με τη Mercedes-Benz και την άγνωστη κινεζική εταιρεία βελτιώσεων Xingchi Automobiles, παρουσιάζοντας μία ειδική έκδοση της V-Class.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Το άκρως γοητευτικό MPV της Mercedes τιτλοφορείται «Vulcanus» και ξεχωρίζει οπτικά από τους νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα, με το κάτω μέρος να ενσωματώνει τα  φώτα ημέρας LED. Yπάρχει επίσης χρωμιωμένη μάσκα, με επανασχεδιασμένα μαρσπιέ, αλλά και νέες απολήξεις, ηλεκτρικά συρόμενες πλευρικές πόρτες, ενώ η υπερυψωμένη οροφή εξασφαλίζει αυξημένο εσωτερικό ύψος και μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες.

mercedes-v-class-by-italdesign (1)-chariatis-530

Μιας και μιλάμε για τους επιβάτες, έχουν στη διάθεσή τους ένα cozy εσωτερικό, στο οποίο έχει βάλει το χεράκι της η Italdesign με κυρίαρχα υλικά το ξύλο και δέρμα. Εκτός αυτού, κάθε θέση έχει και τη δική της οθόνη, ενώ δεν λείπει η σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά και η πρόσβαση μέσω δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης, όπως συμβαίνει και στις απανταχού λιμουζίνες, η συγκεκριμένη V-Class διαχωρίζει τον χώρο των επιβατών από τον οδηγό, μέσω μίας γυάλινης επιφάνειας.

Advertisement

mercedes-v-class-by-italdesign (2)-chariatis-640