Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία σπάνια Porsche 911 Carrera RS από τη RUF

Ελλάδα 8:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία σπάνια Porsche 911 Carrera RS από τη RUF

ΝΕΑ

Μία σπάνια Porsche 911 Carrera RS από τη RUF

ΝΕΑ

Μία Porsche 911 Carrera RS Touring, βελτιωμένη από τη RUF, ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη της, μέσω της ιστοσελίδας www.bringatrailer.com.

Advertisement
Advertisement

 

Η συγκεκριμένη έκδοση της 911 αποτελεί όνειρο για κάθε λάτρη του γερμανικού supercar. Η Porsche κατασκεύασε συνολικά 1.580 κομμάτια της 911 Carrera RS Touring, ενώ το μοντέλο των φωτογραφιών κατασκευάστηκε τον Απρίλιο του 1973 και διαθέτει σπορ καθίσματα και ηλεκτρικά παράθυρα. Ο πρώτος ιδιοκτήτης του ήταν φίλος με τον Alois Ruf, ιδρυτή της ομώνυμης εταιρείας βελτιώσεων RUF Automobiles και στις αρχές της δεκαετίας του ’80 αποφάσισε να το «πουσάρει». Πιο αναλυτικά, οι τεχνικοί της φίρμας κατασκεύασαν έναν νέο flat-six κινητήρα 2,8 λίτρων, χρησιμοποιώντας ως βάση τον M911/93 της 911S, μικρότερου βάρους προφυλακτήρες αλλά και αναβαθμισμένη ανάρτηση. Αργότερα, η 911 Carrera RS Touring βρέθηκε στις ΗΠΑ, με το νέο της ιδιοκτήτη να την αναπαλαιώνει σε συγκεκριμένα σημεία, χωρίς να χάσει την παλαιότητά της, χρησιμοποιώντας τα original ανταλλακτικά για τον άξονα μετάδοσης, τον μηχανικό ψεκασμό και το τετραπετάλουδο σύστημα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η βαμμένη σε λευκό χρώμα Grand Prix White, Carrera RS έχει συνολικά 39.000 km στο ταχύμετρο, ενώ ο τυχερός μέλλον ιδιοκτήτης της θα πάρει στην κατοχή του το αυθεντικό εγχειρίδιο χρήσης, το βιβλίο των σέρβις, καθώς και ένα κουτί εργαλείων.