Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Saleen Mustang με τεστοστερόνη!

Ελλάδα 14:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Saleen Mustang με τεστοστερόνη!

ΝΕΑ

Μια Saleen Mustang με τεστοστερόνη!

ΝΕΑ

Αφού η Shelby μας προβάρει ένα άκρως επιθετικό αμάξωμα για την αειθαλή Mustang GT, μια άλλη αμερικανική εταιρεία ειδικευμένη στην τροποποίηση του δημοφιλούς μοντέλου σε επίπεδο κινητήρα, αποφάσισε να δώσει στον μυώδη V8 μια ισχυρή δόση τεστοστερόνης.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Γνωρίστε την “επετειακή έκδοση τριάντα ετών” όπως είναι γνωστή με το πλήρες όνομά της, μια ειδική έκδοση η οποία γιορτάζει τρεις δεκαετίες από την ομάδα της Saleen που θριάμβευσε το 1987 στο SCCA ESCORT Endurance Championships.

Ο 5λιτρος κινητήρας δεν έχει πλέον φυσική αναρρόφηση, καθώς έχει ευνοηθεί από την ύπαρξη υπερτροφοδότη σκαρφαλώντας στη φανταστική ισχύ των 730 ίππων (750 hp στην περίπτωση του αυτοκινήτου πίστας). Η Saleen ανανεώνει τη συνεργασία της με την General Tire για την τελευταία ειδική έκδοση του Black Label και θα προσφέρει την αναβαθμισμένη Mustang με ένα νέο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων.

Advertisement
Advertisement

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο χωρίς τα πίσω καθίσματα μειώνει το βάρος και θα διαθέτει επιπλέον αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης του roll cage και των ζωνών τεσσάρων σημείων. Η ειδική έκδοση Mustang GT θα κυκλοφορήσει με τις γνωστές ζάντες αλουμινίου της Saleen, με τα ελαστικά επιδόσεων G-MAX RS της General Tire που κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά.