Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Porsche Carrera GT με τις ευλογίες της Gemballa

Ελλάδα 6:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Porsche Carrera GT με τις ευλογίες της Gemballa

ΝΕΑ

Μία Porsche Carrera GT με τις ευλογίες της Gemballa

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος Gemballa, μας παρουσιάζει την Mirage GT, το κορυφαίο του μοντέλο, το οποίο βασίζεται στην Porsche Carrera GT, ενός από τα πιο χαρακτηριστικά supercars της προηγούμενης δεκαετίας.

Advertisement
Advertisement

 

Το μοντέλο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι το τελευταίο από τις 25 συνολικά βελτιωμένες Carrera GT που έχουν παραχθεί παγκοσμίως. Σύμφωνα με την Gemballa, για την δημιουργία της συγκεκριμένης Mirage GT χρειάστηκαν 1.000 εργατώρες, που αφορούν κυρίως το αισθητικό κομμάτι. Το νέο bodykit, πέραν του ότι είναι βαμμένο σε ανοιχτό γκρι χρώμα, διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, νέο καπό προσθήκη μίας τεράστιας εισαγωγής αέρα, καθώς και LED φωτιστικά σώματα, κίτρινης απόχρωσης. Οι εξωτερικές διαφοροποιήσεις συνεχίζονται με την τοποθέτηση θυρών από carbon, κίτρινες δαγκάνες φρένων, σταθερής πίσω πτέρυγας, αλλά και ενός αεραγωγού στην οροφή που ψύχει τον κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Και μιλώντας για αυτόν, να αναφέρουμε ότι οι τεχνικοί της Gemballa πήραν τον V10 κινητήρα των 5,7 λίτρων, επαναπρογραμμάτισαν τον εγκέφαλο, τοποθέτησαν νέο σύστημα ψύξης, αλλά και εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ιπποδύναμης από τους 620 στους 680 PS και της ροπής από τα 590 στα 630 Nm. Είναι φυσιολογικό επίσης οι επιδόσεις να έχουν βελτιωθεί, με το 0-100 km/h να επιτυγχάνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 335 km/h.