Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Mulsanne ωδή στην πολυτέλεια

Ελλάδα 11:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Mulsanne ωδή στην πολυτέλεια

ΝΕΑ

Μία Mulsanne ωδή στην πολυτέλεια

ΝΕΑ

Η Bentley παρουσίασε κατά τη διάρκεια της ημέρας Τύπου στο 86ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, την υπερπολυτελή Mulsanne Grand Limousine by Mulliner.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο… όχι για λίγους αλλά για ελάχιστους. Είναι κατά ένα μέτρο μεγαλύτερο σε μήκος από την «απλή» Mulsanne αλλά και κατά 79mm ψηλότερο. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, αποτελεί «την απόλυτη έκφραση της εξατομικευμένης πολυτέλειας».

Ενδεικτικά αυτής είναι τα καθίσματα της καμπίνας που θυμίζουν καθίσματα ιδιωτικών αεροπλάνων. Το πλάνο της μάρκας ήταν η Grand Limousine να εφοδιάζεται με τέσσερα καθίσματα στην καμπίνα, παρόμοιων επιπέδων άνεσης.

Advertisement
Advertisement

Mulsanne Grand Limousine by Mulliner-b640

Η καμπίνα διαθέτει ξύλινη επένδυση και υψηλής ποιότητας δέρμα ενώ φυσικά υπάρχουν όλες οι τεχνολογικές λύσεις που θεωρούνται απαραίτητες για έναν επιχειρηματία.

Για πρώτη φορά χρησιμοποιείται το λεγόμενο «έξυπνο τζάμι» που επιτρέπει την αλλαγή της διαφάνειας του τζαμιού που χωρίζει την καμπίνα από τον οδηγό με το πάτημα ενός κουμπιού. Από εκεί και πέρα, ένα σύγχρονη σύστημα ενδοεπικοινωνίας εξασφαλίζει την επαφή ανάμεσα στους δύο «κόσμους».

Advertisement

Mulsanne Grand Limousine by Mulliner-c640

Η Mulsanne Grand Limousine by Mulliner προσφέρεται με τη συνηθισμένη για τη Bentley διχρωμία, με τα χρώματα επιλογής να είναι τα Silver Frost και Moroccan Blue. Αν και όταν μιλάει το χρήμα, τα χρώματα αλλάζουν εύκολα κατά παραγγελία.

Advertisement

Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει δεχθεί την ειδική φροντίδα της Mulliner που είναι ειδικό τμήμα της Bentley για τέτοιες δύσκολες αποστολές και μετράει ήδη περισσότερα από 100 χρόνια δουλειάς πάνω σε «ειδικές» ανάγκες για ξεχωριστούς πελάτες.

Mulsanne Grand Limousine by Mulliner-d640