Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mια μοναδική BMW M2

Ελλάδα 23:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mια μοναδική BMW M2

ΝΕΑ

Mια μοναδική BMW M2

ΝΕΑ

Πρόκειται για μια από τις ωραιότερες BMW M2,  η οποία παρουσιάστηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εκτός από το πακέτο Μ, διαθέτει και εξάτμιση της Akrapovic.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

To M Performance Pack προσθέτει στο αμάξωμα της BMW M2 carbon πλαϊνές ποδιές, καπάκια καθρεπτών και αεροτομή στο πίσω μέρος, ενώ ανθρακονήματα υπάρχουν επίσης στο νέο εμπρόσθιο σπόιλερ και τον αλλαγμένο διαχύτη.

Η εξάτμιση της Akrapovic έρχεται με πανέμορφες διπλές απολήξεις και είναι 5,3 κιλά πιο ελαφριά από την εργοστασιακή, προσθέτοντας επιπλέον 9 άλογα και 8 Nm ροπής στον 6κύλινδρο TwinPower Turbo κινητήρα της M2 (379 ίπποι και 473 Nm συνολικά).

Advertisement
Advertisement

Αλλαγές του πακέτου M Performance συναντάμε και στο εσωτερικό αυτής της BMW M2, όπως το νέο σπορ τιμόνι, τα ανθρακονήματα στον επιλογές ταχυτήτων, αλλά και το επενδεδυμένο με αλκαντάρα χερούλι του χειρόφρενου. Συνολικά, πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές M2 που έχουν φτιαχτεί επίσημα από τη BMW και η οποία περιμένει τον νέο της ιδιοκτήτη στην επίσημη αντιπροσωπεία της βαυαρικής φίρμας στο Εμιράτο.