Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Mercedes-Benz GLA μπαίνει ανάποδα στα πιτς (video)

Ελλάδα 11:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Mercedes-Benz GLA μπαίνει ανάποδα στα πιτς (video)

ΝΕΑ

Μία Mercedes-Benz GLA μπαίνει ανάποδα στα πιτς (video)

ΝΕΑ

Και όμως η χαζομάρα των οδηγών είναι απύθμενη, με το  πιο πρόσφατο παράδειγμα να λαμβάνει χώρα στην πίστα του Ιντερλάγκος.

Advertisement
Advertisement

Το να μπερδέψει κάποιος οδηγός μία διασταύρωση ή να μην βγει στην σωστή έξοδο από έναν αυτοκινητόδρομο μπορεί να δικαιολογηθεί εν μέρει, όχι όμως το να προσπαθήσει να μπει στα πιτς μίας πίστας προδιαγραφών Φόρμουλα 1 από την άλλη πλευρά.

Το περίεργο και σαφώς πρωτάκουστο συμβάν έγινε στην πίστα του Ιντερλάγκος, στην Βραζιλία, κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης track-day. Όπως θα παρακολουθήσετε και στο παρακάτω βίντεο, το οποίο έχει τραβήξει με κάμερα GoPro ο οδηγός ενός μονοθεσίου, για κάποιον ανεξήγητο λόγο μία Mercedes-Benz GLA βρέθηκε στην έξοδο των πιτς με ανάποδη φορά. Ένα σημείο που σαφώς είναι άκρως επικίνδυνο, καθώς τα αγωνιστικά αυτοκίνητα βγαίνουν με αρκετή ταχύτητα από το pitlane.

Ο οδηγός του γερμανικού μοντέλου δεν δείχνει να αγχώνεται και συνεχίζει την προσπάθειά του να μπει ανάποδα στη συνέχεια όμως έρχεται ένα δεύτερο αγωνιστικό όχημα και του κλείνει εντελώς την πρόσβαση. Πάραυτα, κάνει τους ανάλογους χειρισμούς και επιστρέφει με την κανονική φορά της πίστας, όπου φυσικά θέλοντας να ολοκληρώσει το έργο του, ακινητοποιεί το αυτοκίνητο του στον χώρο ανάμεσα στην ευθεία τερματισμού και στην έξοδο των πιτς.

Advertisement
Advertisement