Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια McLaren P1 σε τιμή ευκαιρίας

Ελλάδα 16:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια McLaren P1 σε τιμή ευκαιρίας

ΝΕΑ

Μια McLaren P1 σε τιμή ευκαιρίας

ΝΕΑ

Με τις περισσότερες McLaren P1 που υπάρχουν αυτή τη στιγμή προς πώληση να ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια δολάρια, η συγκεκριμένη P1 που προσφέρεται έναντι 1.36 εκατομμυρίων μπορεί να θεωρηθεί και ευκαιρία.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η McLaren P1 βρίσκεται πλέον στην σφαίρα των σπάνιων hypercar που σχεδόν καθημερινά αυξάνουν την τιμή τους. Για κάποιον που ψάχνει ένα τέτοιο μοναδικό μοντέλο οι περισσότερες P1 που μπορούν να βρεθούν σε αγγελίες συνήθως ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο μια αντιπροσωπία στο Dubai έχει προς πώληση μια P1 έναντι 1.36 εκατομμυρίων.

Η χαμηλή τιμή που σίγουρα θα λειτουργήσει σαν δόλωμα δεν κρύβει πάντως από πίσω της κάποια παγίδα. Το μοντέλο που είναι του 2014 έχει μόλις 6.260 χιλιόμετρα στο οδόμετρο και δεν αναφέρεται να έχει εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα. Επιπλέον όπως σχεδόν όλες οι P1 έχει μια ειδικά διαμορφωμένη βαφή η οποία είναι σε γκρι απόχρωση ενώ το αυτοκίνητο είναι διακοσμημένο με μικρές αισθητικές λεπτομέρειες σε έντονη κόκκινη αντίθεση.

bb809a52-mclaren-p1-for-sale-167654harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει κάποια προφανής εξήγηση για την χαμηλή τιμή της πέραν του ενδεχομένου ο πλούσιος και ενδεχομένως εκκεντρικός Σαουδάραβας πρώην κάτοχός της απλώς να αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για την αντικατάστασή της με κάτι πιο καινούργιο.

bb809a52-mclaren-p1-for-sale-167654harpi640

 

Advertisement