Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια McLaren 570S Spider στα χρώματα του Καναδά

Ελλάδα 1:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια McLaren 570S Spider στα χρώματα του Καναδά

ΝΕΑ

Μια McLaren 570S Spider στα χρώματα του Καναδά

ΝΕΑ

Με το περίεργο όνομα “Canada Commission” η συγκεκριμένη εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής McLaren 570S Spider μας παρουσιάζεται ως ειδική παραγγελία από το τμήμα Special Operations του Βρετανού κατασκευαστή. Στα χρώματα του Καναδά φυσικά.ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μόλις πέντε θα είναι οι McLaren 570S Spider Canada Commission που θα δουν το φως της παραγωγής. Τα βρετανικά υπεραυτοκίνητα αποτελούν ειδική παραγγελία του Καναδού dealer της McLaren, Pfaff Automotive και ξεχωρίζουν από την στάνταρ έκδοση χάρη στο απόλυτα λευκό τους χρώμα αλλά και τις κόκκινες λεπτομέρειες από ανθρακονήματα που θα βρείτε διάσπαρτες στο αεροδυναμικό αμάξωμα της 70S Spider.

Τα χρώματα της καναδέζικης σημαίας συμπληρώνονται και από το εθνικό σύμβολο της χώρας, το φύλλο σφενδάμου που κάνει επίσης την εμφάνισή του στο βρετανικό υπεραυτοκίνητο ακολουθούμενο από πλακέτα που υποδηλώνει και το περιορισμένο της παραγωγής. Αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό που έχει ντυθεί με alcantara σε μαύρο χρώμα με την επένδυση της οροφής να είναι σε κόκκινο χρώμα.

Κατά τα άλλα η συγκεκριμένη 570S Spider δεν έχει δεχτεί περαιτέρω τροποποιήσεις στα μηχανικά της μέρη με την απόδοση του V8 των 3,8 λίτρων και δύο τούρμπο να έχει παραμείνει στους 570 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η… μεταπωλητική αξία της συγκεκριμένης έκδοσης έξω από τον Καναδά, σίγουρα όμως εντός της τεράστιας χώρας της Β.Αμερικής η Canada Commission θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν ακούσουμε πως τα πέντε μόλις αυτοκίνητα που θα παραχθούν βρήκαν τους ευτυχείς ιδιοκτήτες τους τις επόμενες εβδομάδες. H τιμής της ανέρχεται περίπου στα 227.000 ευρώ.

mclaren-shows-ultra-limited-570s-spider-canada-commission-640