Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Lamborghini Huracan για τον Πάπα

Ελλάδα 15:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Lamborghini Huracan για τον Πάπα

ΝΕΑ

Μια Lamborghini Huracan για τον Πάπα

ΝΕΑ

Μια μοναδική Huracan δημιούργησε η Lamborghini ειδικά για τον Πάπα Φραγκίσκο, η οποία στη συνέχεια θα δημοπρατηθεί, με τα έσοδα από τη δημοπρασία να δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η εν λόγω Lamborghini Huracan αποτελεί προϊόν δημιουργίας του τμήματος εξατομίκευσης Ad Personam της εταιρείας και ξεχωρίζει με τους χρωματισμούς της που παραπέμπουν στη σημαία του Βατικανό.

Ο Πάπας σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βατικανό παρουσία του Προέδρου της Lamborghini Stefano Domenicali, ευλόγησε και υπέγραψε πάνω σε αυτή την ειδική Huracan, η οποία στις 12 Μαΐου 2018 θα δημοπρατηθεί από τον γνωστό οίκο RM Sotheby’s.

car_banner_articles

Advertisement
Advertisement

Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για τρεις διαφορετικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς: Την ενίσχυση της προσπάθειας για επιστροφή της χριστιανικής κοινότητας στη Νινευή του Ιράκ, την οργάνωση Pope John XXIII που ασχολείται με την υποστήριξη γυναικών-θυμάτων του trafficking, αλλά και την ενίσχυση 2 διαφορετικών Ιταλικών οργανώσεων, που ενεργοποιούνται στην Αφρική.

Huracan Pope 640