Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία και μοναδική McLaren 720S

Ελλάδα 19:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία και μοναδική McLaren 720S

ΝΕΑ

Μία και μοναδική McLaren 720S

ΝΕΑ

Για την McLaren, η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ήταν από τις σημαντικότερες στην ιστορία της. Και αυτό γιατί εκτός από το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής με θερμικό κινητήρα που είναι η «Senna Carbon Theme» και την αγωνιστική του έκδοση GTR, το τμήμα MSO δημιούργησε μία ειδική έκδοση της 720S.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Βασικό γνώρισμα της συγκεκριμένης έκδοσης είναι η ιδιαίτερη βαφή του αμαξώματος, με κωδική ονομασία «Atlantic Blue», ενώ με την δημιουργία της η MSO, γιορτάζει την πρώτη επέτειο των μοντέλων της ανανεωμένης σειράς Super Series. Ο μοναδικός αυτός χρωματισμός της McLaren 720S έχει δημιουργηθεί ειδικά για το βρετανικό supercar, όπως και ο διάκοσμος του εσωτερικού, με τις καφέ και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, τα γκρι alcantara και τις  carbon λεπτομέρειες.

mclaren-720s-by-mclaren-special-operations (2)-chariatis-530

Κάτω από το καπό και αυτής της 720S βρίσκεται ο V8 biturbo κινητήρας των 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 720 ίππους με τη μέγιστη τιμή της ροπής να αγγίζει τα 78,5 kgm, εξασφαλίζοντας συγκλονιστικές επιδόσεις (0-100 km /h σε 2,9 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 341 km/h). Για την μέγιστη δυνατή επιβράδυνση έχουν τοποθετηθεί carbon κεραμικά φρένα με μαύρες δαγκάνες.

Advertisement

McLaren at Geneva Motor Show 2017

Ανάμεσα στα στοιχεία του εξοπλισμού ξεχωρίζουν το σύστημα τηλεμετρίας, καθώς και μία μικροσκοπική κάμερα για να καταγραφούν οι επιδόσεις της 720S σε περιβάλλον πίστας. Για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές η τιμή της μίας και μοναδικής McLaren 720S by MSO ξεπερνά τα 315.000 ευρώ.

Advertisement