ΝΕΑ

Μία ημέρα στο Μαρανέλο για τον Lorenzo

Ελλάδα 9:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία ημέρα στο Μαρανέλο για τον Lorenzo

ΝΕΑ

Μία ημέρα στο Μαρανέλο για τον Lorenzo

ΝΕΑ

To πάθος για την ταχύτητα είναι ίδιο, άσχετα αν μιλάμε για αγώνες ή supercars, για τέσσερις ή δύο τροχούς. Δεν είναι λοιπόν λίγες οι φορές που βλέπουμε να «γεφυρώνονται» αυτοί οι δύο κόσμοι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με πρωταγωνιστή τον Jorge Lorenzo, δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του MotoGP. Ο Ισπανός επισκέφτηκε το Μαρανέλο και ξεναγήθηκε στη γραμμή παραγωγής της υβριδικής LaFerrari αλλά και στο μουσείο της ιταλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Όταν ρωτήθηκε για το αγαπημένο του μοντέλο στη υπάρχουσα γκάμα της Ferrari, ο Lorenzo είχε ξεκάθαρη επιλογή.

«Κάθε Ferrari είναι εντυπωσιακή και πλέον στη γκάμα της υπάρχουν και μοντέλα όπως η F12berlinetta που συνδυάζει με εντυπωσιακό τρόπο επιδόσεις και κομψότητα. Όμως κατά τη γνώμη μου, η LaFerrari είναι κάτι ξεχωριστό», είπε ο 27χρονος από τη Μαγιόρκα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Lorenzo συμμετείχε στον 12ωρο αγώνα του Ντουμπάι, τρέχοντας με την Ferrari 458 Italia GT3 της Kessel Racing, κατακτώντας μάλιστα με τους teammates του τη νίκη στην κατηγορία τους. Μίλησε για αυτή την εμπειρία, τη νέα σεζόν του MotoGP και εκείνη της F1, καθώς και όσα είδε στο Μαρανέλο, σε συνέντευξη που μπορείτε να απολαύσετε στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Ο αναβάτης της Yamaha έχει στο ενεργητικό του 54 νίκες, 33 εκ των οποίων στην κορυφαία κατηγορία στον κόσμο των δύο τροχών, το MotoGP.

Advertisement