ΝΕΑ

Μια Ferrari 599 GTB με μόλις 250 δολάρια

Ελλάδα 7:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Ferrari 599 GTB με μόλις 250 δολάρια

ΝΕΑ

Μια Ferrari 599 GTB με μόλις 250 δολάρια

ΝΕΑ

Εάν βρισκόσασταν στην Κίνα θα μπορούσατε να αποκτήσετε μια Ferrari 599 GTB χωρίς να ξοδέψετε κάτι περισσότερο από 250 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη Ferrari είναι προς το παρόν στην κατοχή της αστυνομίας της πόλης Dongguan στην Κίνα μετά την εμπλοκή της σε ατύχημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ιταλικό supercar ήταν ανασφάλιστο και δεν είχε εκτελωνιστεί σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία της Κίνας. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα κυκλοφορίας στη χώρα οπότε έχει διατεθεί σε δημοπρασία για πώληση ως σκραπ. Με βάση το βάρος της και τις τρέχουσες τιμές πώλησης των μετάλλων η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίστηκε στα 250 δολάρια.

Στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της δημοπρασίας φαίνεται πως το αυτοκίνητο είναι και πολύ καλή και μάλλον λειτουργική κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό της. Είναι άγνωστο εάν ο αγοραστής θα έχει δικαίωμα εξαγωγής του από την Κίνα ή εάν θα πρέπει αναγκαστικά η όποια αξιοποίησή της να γίνει εντός της χώρας.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση η τιμή πώλησης είναι εξωφρενικά χαμηλή και σίγουρα εάν το αυτοκίνητο διαλυθεί και ώστε να πουληθούν τα διάφορα τμήματά του ως ανταλλακτικά, ο πωλητής θα κερδίσει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων αφού αντικειμενικά μιλάμε για μια πραγματική και πανάκριβη Ferrari.

 

Advertisement