Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία εκπληκτική ανακατασκευή του Honda S2000 (video)

Ελλάδα 20:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία εκπληκτική ανακατασκευή του Honda S2000 (video)

ΝΕΑ

Μία εκπληκτική ανακατασκευή του Honda S2000 (video)

ΝΕΑ

Η εταιρεία Contempo Concept είχε το κουράγιο να ανακατασκευάσει με κάθε λεπτομέρεια ένα Honda S2000, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

 

Οι λάτρεις της αυτοκίνησης φυσικά και έχουν σε μεγάλη υπόληψη το ρόουντστερ μοντέλο της Honda, το οποίο διέθετε όλα τα χαρακτηριστικά που αρμόζουν σε ένα μοντέλο της κατηγορίας. Πίσω κίνηση και ατμοσφαιρικός κινητήρας με κορυφαία απόδοση/λίτρο. Είναι λογικό όμως ότι τα χρόνια περνάνε και το S2000 αρχίζει και δείχνει την ηλικία του. Και τότε τι γίνεται;

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς, υπάρχει η εταιρεία Contempo Concept με έδρα το Χονγκ Κονγκ, η οποία μας παρουσιάζει το τελευταίο της δημιούργημα, ένα πλήρως αναπαλαιωμένο Honda S2000 και μάλιστα στην σπάνια έκδοση Type-S. Όπως θα δείτε και θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, το συγκεκριμένο μοντέλο είχε στο ταχύμετρο 33.000 km, ενώ η κατάστασή του ήταν αρκετά άσχημη, με το χρώμα Apex Pearl Blue να έχει ξεθωριάσει, ενώ δεν έλειπαν και αρκετά σημεία με σκουριά. Επίσης, η υφασμάτινη οροφή είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά, λόγω κακής χρήσης. Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι τεχνικοί της εταιρείας ήταν να παραγγείλουν από την Ιαπωνία δεκάδες εργοστασιακά αξεσουάρ και ανταλλακτικά και στη συνέχεια να ξεκινήσουν τη διαδικασία αντικατάστασης των παλιών με τα νέα. Το αποτέλεσμα είναι σαφώς εκπληκτικό. Δείτε το.