Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Corvette για τη θάλασσα (VIDEO)

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Corvette για τη θάλασσα (VIDEO)

ΝΕΑ

Μια Corvette για τη θάλασσα (VIDEO)

ΝΕΑ

Πολλοί από εμάς είναι εξοικειωμένοι με την έκφραση «βάρκα» όταν πρόκειται για αυτοκίνητα, κυρίως όταν η ανάρτηση είναι τόσο μαλακή που οι κλίσεις παραπέμπουν σε σκάφος θαλάσσης. Στην Τουρκία όμως φαίνεται πως το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα με την ταχύπλοη Corvette.

Advertisement
Advertisement

Η κατασκευή είναι της JetCar Turkiye και σχεδιαστικά προβάλλει το πρότυπο της Corvette C7 με φώτα εμπρός και πίσω, αεροτομή και ό, τι άλλο θα περίμενε κανείς να δει.

Σε αυτό το πλαίσιο και οι «τροχοί» της συγκεκριμένης Corvette που είναι ζωγραφισμένοι πάνω  στην καρίνα. Αυτό που «μιμείται» εξαιρετικά το σκάφος, είναι η απουσία της οροφής, που παραπέμπει στην cabrio εκδοχή του αυτοκινήτου. Η ώθηση προέρχεται από έναν κινητήρα jet, ο οποίος προφανώς και βρίσκεται στο πίσω μέρος και μάλιστα τοποθετημένος κεντρικά. Αυτή η μηχανολογική επιλογή ωστόσο, δεν θα μπορούσε να είναι τοποθετημένη κάπου αλλού.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες πληροφορίες για τις δημιουργίες αυτές, κάνουν λόγο για μη διάθεσή τους προς πώληση. Όχι ότι θα έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο μια και αν το παραγγείλει κάποιος, η JetCar πιθανότατα θα του το φτιάξει. Άλλωστε, όποιος θελήσει να έχει κάτι τέτοιο στην κατοχή του, μάλλον δεν θα προβληματιστεί με το νούμερο που πιθανότατα θα ακούσει- και αυτό αναμένεται να είναι αρκετά υψηλό. Σε περίπτωση που χρειάζεται κάποιος κάτι περισσότερο για να «ψηθεί» μπορεί να δει το video που έχουμε εδώ.


Διαβάστε ακόμα:
To αγαπημένο αυτοκίνητο του Προέδρου Biden
90χρονος μετά το εμβόλιο, αγόρασε το “θηρίο” των 502 ίππων
Το νέο αυτοκίνητο του Sylvester Stallone