Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία California T στολίδι!

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία California T στολίδι!

ΝΕΑ

Μία California T στολίδι!

ΝΕΑ

Μία κατηγορία αυτοκινήτων που συνήθως… λάμπουν στο Pebble Beach Concours d’Elegance, είναι αυτή μοντέλων που γνωρίζουμε ήδη αλλά μας συστήνονται εκ νέου έχοντας συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Όπως η Ferrari California T που σας παρουσιάζουμε και όμοιά της, σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί! Δεν έχει την παραμικρή επέμβαση στα μηχανολογικά μέρη (διατηρείται ο V8 υπέρ-τροφοδοτούμενος κινητήρας των 3.9 lt που προσφέρει 560 PS στις 7.500 rpm εξασφαλίζοντας τελική 316 km/h και επιτάχυνση 0-100 σε 3.6sec) αλλά αισθητικά έχει γίνει πολλή δουλειά.

Η συγκεκριμένη California T που γεννήθηκε από το ειδικό τμήμα παραγγελιών του Μαρανέλο, είναι σε σκούρο κόκκινο χρώμα, συγκεκριμένα «Rosso Ferrari». Η οροφή κάνει αντίθεση καθώς είναι βαμμένη σε χρώμα «250 Europa GT » ενώ οι αντιθέσεις συνεχίζονται με τη χρωμιωμένη γρίλια στο εμπρός μέρος.

Advertisement
Advertisement

Ferrari-California-T-PB-d640

Όμως οι «ιδιαιτερότητες» αφορούν περισσότερο στο εσωτερικό της συγκεκριμένης, στιλάτης «Ιταλίδας». Τα δερμάτινα μπορντό καθίσματα εμπνευσμένα από τις καρέκλες «Dezza» του Giò Ponti, με λεπτομέρειες σε χρώμα «Ivory Diamante» κλέβουν την παράσταση.

Αντίστοιχες πινελιές από γυαλιστερό χρώμιο συναντώνται και στον πίνακα οργάνων αλλά και την κεντρική κονσόλα αυτού του… grande εσωτερικού.

Advertisement

Ferrari-California-T-PB-b640

Υπερβολική ή όχι, το σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη Ferrari California T ξεχωρίζει!

Advertisement