Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια BMW Σειρά 5 που έγινε… pickup!

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια BMW Σειρά 5 που έγινε… pickup!

ΝΕΑ

Μια BMW Σειρά 5 που έγινε… pickup!

ΝΕΑ

Ενδιαφέρουσα μετατροπή με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν όντως κάποιος ενδιαφέρεται, πωλείται…

Advertisement
Advertisement

Για κάποιους, η 5άρα Ε39 αποτελεί μια από τις καλύτερες σχεδιαστικές δημιουργίες της γερμανικής φίρμας, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που δεν τους συγκινεί το sedan μοντέλο, μεταμορφώνοντάς το σε κάτι πιο… πρακτικό!

Η ειδικά διαμορφωμένη BMW 530d βρίσκεται στα χέρια κάποιου ανήσυχου Ρώσου, ο οποίος την πουλάει έναντι περίπου 30.000 ευρώ. Σύμφωνα με την περιγραφή της αγγελίας, χρειάστηκαν 4 χρόνια για να ολοκληρωθεί το project που βλέπετε στις φωτογραφίες. Παράλληλα, αναβαθμίστηκαν διάφορα “κρυφά” μέρη του μοντέλου, όπως είναι η ανάρτηση και το σύστημα εξαγωγής. Εκτός από την εντελώς διαφορετική σιλουέτα, το αυτοκίνητο πατάει επάνω σε 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου και φέρει Bi-Xenon φώτα. Ακόμα, διακρίνουμε ότι λείπει το λογότυπο της BMW από το καπό για άγνωστο λόγο.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό δεν αλλάζει κάτι από τη συμβατική 5άρα με το σαλόνι να έχει ντυθεί με δέρμα και να εξοπλίζεται με τεχνολογίες που συναντάμε και στα πιο καινούργια μοντέλα που κυκλοφορούν. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνώριμος 2.9 turbo-diesel κινητήρας απόδοσης 184 PS και 390 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με το αυτόματο 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων, μεταφέροντας εξ’ολοκλήρου τη ροπή στον πίσω άξονα. Αν και δεν γνωρίζουμε αν όντως αληθεύει, ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει διανύσει μόνο 5.000 χιλιόμετρα στο οδόστρωμα.

Advertisement

Advertisement