Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια BMW M2 προς τιμήν της 2002 Turbo

Ελλάδα 20:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια BMW M2 προς τιμήν της 2002 Turbo

ΝΕΑ

Μια BMW M2 προς τιμήν της 2002 Turbo

ΝΕΑ

Η BMW M2 Competition Heritage Edition των 410 ίππων αποτίνει φόρο τιμής στην θρυλική 2002 Turbo.

Advertisement
Advertisement

 

Λίγο πάνω από 45 χρόνια έχουν περάσει μετά την αποκάλυψη της εικονικής BMW 2002 Turbo στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 1973. Η εταιρία από την Βαυαρία γιορτάζει την δημιουργία του θρυλικού μοντέλου της με μία περιορισμένη έκδοση της M2 Competition. Το όνομα της είναι: M2 Competition Heritage Edition θα παραχθεί σε 40 μόνο κομμάτια και θα κυκλοφορήσει μόνο στην Γαλλική αγορά με τιμή στα 75.00 ευρώ (επτά παραπάνω από το κανονικό μοντέλο).

Advertisement
Advertisement

Οπτικά M2 Competition Heritage Edition έχει πολλά M Performance accessories κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, όπως η «μάσκα», η εμπρός ποδιά, τα καπάκια στους καθρέφτες, το πίσω diffuser και τα αεροδυναμικά βοηθήματα. Για να θυμίζει την 2002 turbo, η M2, διαθέτει μπλε και κόκκινα μοτίβα «M» την επιγραφή Heritage Edition στην αεροτομή, καθώς και διακριτικά «Heritage Edition» και «Χ40», στα μπροστινά φτερά.

Στο εσωτερικό μία πλακέτα «Heritage Edition Χ40» είναι τοποθετημένη κάτω από τα χειριστήρια του κλιματισμού, ενώ το αυτοκίνητο το παραλαμβάνετε με ένα δερμάτινο μπρελόκ με το λογότυπο «Heritage.

Advertisement

Σε αντίθεση με τον τετρακύλινδρο Turbo κινητήρα της 2002, των 170 ίππων, η M2 έχει τον εξακύλινδρο σε σειρά Twin Turbo των 410 ίππων. Η M2 Heritage Edition παρουσιάστηκε στο κοινό στο BMW M Town Festival, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πίστα Magny-Cours.

Advertisement