Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Bentley με… καναπεδάκι!

Ελλάδα 21:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Bentley με… καναπεδάκι!

ΝΕΑ

Μια Bentley με… καναπεδάκι!

ΝΕΑ

Η Bentley Centanne είναι το πρωτότυπο που ο ιδιοκτήτης του θα νιώθει πραγματικά “σαν στο σπίτι του”.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστές των αυτοκινήτων έχουν την δύσκολη αποστολή στο να οραματιστούν το μέλλον και να παρουσιάσουν νέες κατηγορίες με ουσία. Αυτός είναι και ο λόγος που συναντάμε νέα πρωτότυπα οχήματα, τα οποία ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Ένα από αυτά είναι και η Bentley που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Έχετε δει την εντυπωσιακή Bentley Bacalar;

Advertisement
Advertisement

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής δημοσίευσε ένα δημιούργημά του με την ονομασία Bentley Centanne και αποτελεί ένα πρωτότυπο μοντέλο που βασίζεται σε ηλεκτρική πλατφόρμα και ανεβάζει την πρακτικότητα στα ύψη. Είναι δύσκολο να το κατατάξουμε σε μια κατηγορία, αλλά αν κληθούμε να το κάνουμε, τότε θα αναφέραμε ότι πρόκειται για ένα shooting brake με coupe στοιχεία. Ωστόσο, ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στο πίσω τμήμα. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι η πρωτότυπη Bentley έχει ένα μικρό “καθιστικό” στο πίσω μέρος, το οποίο αποκαλύπτεται μετά το άνοιγμα των… θυρών. Φυσικά, για τους εμπρός επιβάτες, υπάρχουν δύο κανονικά καθίσματα.

Η εμφάνιση… υπερβολική! Όπως αρμόζει άλλωστε σε ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται ακόμα στα σκίτσα. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι έχει υιοθετήσει αρκετά στοιχεία από τη βρετανική φίρμα, ενώ πατάει επάνω σε τεράστιους τροχούς.

Advertisement

Advertisement