Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια ακόμα ιδέα για την νέα γενιά της Ford Mustang

Ελλάδα 10:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ακόμα ιδέα για την νέα γενιά της Ford Mustang

ΝΕΑ

Μια ακόμα ιδέα για την νέα γενιά της Ford Mustang

ΝΕΑ

Φαίνεται πως το θρυλικό pony car έχει πολλούς θαυμαστές μεταξύ των ψηφιακών καλλιτεχνών καθώς μια ακόμα απεικόνιση της πιθανής μελλοντικής Ford Mustang κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Advertisement
Advertisement

Η πρεμιέρα της επόμενης γενιάς της Ford Mustang έχει πλέον προγραμματιστεί για το 2022 με το εμπορικό του ντεμπούτο να αναμένεται το 2023. Μάλιστα φαίνεται πως η εταιρία έχει αναπτύξει ένα μηχανισμό ώστε να δέχεται όλες τις προτάσεις σχετικά με το δημοφιλές μοντέλο της που αποδεδειγμένα έχει μια ιδιαίτερη δυναμική στο κοινό.

Οι περισσότερες προτάσεις που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα ως προτάσεις σε ψηφιακές απεικονίσεις ή κλασικά σκίτσα δείχνουν να έχουν έντονα σημάδια επιρροής από τις γραμμές της κλασσικής Mustang του ’67 η οποία αναμφίβολα έχτισε τον μύθο και δημιούργησε την αίγλη γύρω από το μοντέλο. Ωστόσο η πρόταση που αμερικάνου Nelson VanWagoner ο οποίος συνεργάζεται με τις Ford, Honda και Volvo Trucks έχει μια πολύ γερή δόση φρεσκάδας και δημιουργικότητας χωρίς όμως να απομακρύνεται από το ύφος της Mustang.

Advertisement
Advertisement

Πάντως για ακόμα μια φορά η πρωτότυπη δημιουργία αποτελεί απεικόνιση της θρυλικής έκδοσης Shelby GT500 η οποία αποτελεί και την πιο δυναμική έκφραση του αμερικάνικου coupe. Το σχέδιο αποτελεί μια πρόταση που κατατέθηκε μέσω της πλατφόρμας Fordzilla P1, η οποία δημιουργήθηκε από την Ford ως βάση μιας ψηφιακής αγωνιστικής ομάδας η οποία εκτός από την συμμετοχή σε ψηφιακούς αγώνες e-sports δέχεται τα σχέδια και τις προτάσεις σχεδιαστών και παικτών από όλο τον κόσμο επάνω σε ψηφιακά αγωνιστικά αυτοκίνητα που μπορούν να εμπλουτίσουν το δυναμικό της ομάδας.