Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μη ξεχάσεις ποτέ το χειρόφρενο… (vid)

Ελλάδα 0:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μη ξεχάσεις ποτέ το χειρόφρενο… (vid)

ΝΕΑ

Μη ξεχάσεις ποτέ το χειρόφρενο… (vid)

ΝΕΑ

Ο χρήστης του Reddit steven5it κατέγραψε μια στιγμή τρόμου για έναν ντιλιβερά της Amazon, αλλά είναι ξεκαρδιστικό για οποιονδήποτε άλλο να το παρακολουθεί. Ας μη χάσουμε την ευκαιρία…

Advertisement
Advertisement

Το video είναι ένα κομμάτι ταινίας που αφηγείται υπέροχα μια ολόκληρη ιστορία χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιεί διάλογο ή μουσική. Η σκηνή ανοίγει με θέα στον μπροστινό γκαζόν ενός σπιτιού μια ηλιόλουστη μέρα σε ένα προάστιο. Η πρώτη κίνηση είναι το μπλε φορτηγό που εκτελεί παραδόσεις στο Αμαζόνιο και βρίσκεται πίσω στο δρόμο. Αυτή τη στιγμή, όλα πηγαίνουν καλά.

Στη συνέχεια, ο οδηγός έρχεται στη γωνία μεταφέροντας ένα μικρό πακέτο. Το πρόβλημα είναι αμέσως προφανές. Το φορτηγό βρίσκεται ακόμη στη θέση του πίσω από το οπτικό πεδίο του οδηγού. Αυτός δεν ξέρει ότι υπάρχει κάτι λάθος σε όλο αυτό, αλλά οι υπόλοιποι που παρακολουθούν αναμένουν με αγωνία την αντίδραση του άντρα. Ο οδηγός ανατρέπει τις προσδοκίες μας γυρίζοντας με το φορτηγό να βρίσκεται μπροστά του. Περπατάει ήρεμα γύρω από τη γωνία και στη συνέχεια ξεκινά το παιχνίδι αναμονής. Πόσο χρόνο χρειάζεται η κάμερα προκειμένου να καταγράψει την αντίδρασή του; Μερικά δευτερόλεπτα κυλούν, αλλά μοιάζουν με αιώνα. Στη συνέχεια, η κάμερα τον συλλαμβάνει να κυνηγά το βαρύ όχημα.

Υπάρχει ένα αρκετά χαρούμενο τέλος σε αυτήν την ιστορία, επειδή το steven5it έχει μια δεύτερη δημοσίευση Reddit που δείχνει τα επακόλουθα. Το φορτηγό παράδοσης κύλησε στην αυλή και σταμάτησε εκεί. Το όχημα δεν έχει καμία εμφανή ζημιά. Παρόλο που, ο τρόπος που το βλέπει ο οδηγός μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάτι λάθος στο πλάι του φορτηγού που δεν μπορούμε να δούμε.

Advertisement
Advertisement

Τα σχόλια για το Reddit μπορεί να προσφέρουν μια εξήγηση του τι συμβαίνει εδώ. Τα φορτηγά του Amazon σβήνουν τον κινητήρα εάν ανοίξει η πόρτα και στο κιβώτιο επιλεγεί η “νεκρά”. “Πολλοί το βρίσκουν ενοχλητικό να ξαναβάζουν μπροστά τον κινητήρα σε κάθε στάση, οπότε θα χρησιμοποιούσαν απλώς το ηλεκτρικό χειρόφρενο. “Είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα του να ξεχνάμε βασικές κινήσεις”, έγραψε ο Andre στο 3Million. Ένας άλλος πρώην οδηγός παράδοσης της Amazon ισχυρίστηκε ότι αυτό το πρόβλημα παρουσιάστηκε με πολλά οχήματα επειδή η σχέση στο κιβώτιο δεν είχε κλειδώσει, γεγονός που τους επέτρεψε να κυλήσουν ανεξέλεγκτα.