Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιοτικά μεταχειρισμένα MINI με την εγγύηση της Σπανός ΑΕ

Ελλάδα 9:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιοτικά μεταχειρισμένα MINI με την εγγύηση της Σπανός ΑΕ

ΝΕΑ

Ποιοτικά μεταχειρισμένα MINI με την εγγύηση της Σπανός ΑΕ

ΝΕΑ

Ανακάλυψε την απόλυτη οδηγική εμπειρία με τα ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της MINI, μέσω του προγράμματος MINI Used Car Next.

Advertisement
Advertisement

Στο πνεύμα των εορτών η Σπανός ΑΕ προσφέρει συμφέρουσες και πιστοποιημένες επιλογές για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο MINI και που θέλουν να απολαμβάνουν την κάθε τους διαδρομή.

Η γκάμα των μοντέλων της MINI, μέσα από ένα πλήρως αναβαθμισμένο τεχνολογικό υπόβαθρο, συνεχίζει με συνέπεια την παράδοση του αρχέτυπου μοντέλου που χαρακτήριζε το αυθεντικό δημιούργημα του Αλέξανδρου Ισηγόνη.

Αποτελώντας το πρώτο πολυτελές μοντέλο στη μικρή κατηγορία, το MINI συνδυάζει συναρπαστική οδήγηση με αντισυμβατική γοητεία που προσελκύει διαφορετικά target groups, προτάσσοντας πλεονεκτήματα όπως η χαρακτηριστική σχεδίαση και ο premium χαρακτήρας.

Advertisement
Advertisement

Αυτός είναι και ο λόγος που το MINI απολαμβάνει μία μοναδική θέση σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Οι εκδόσεις της γκάμας των ποιοτικών μεταχειρισμένων MINI που διαθέτει η Σπανός ΑΕ έχουν η κάθε μία τη δική της αυθεντική προσωπικότητα που υποστηρίζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα τους. Η αποκλειστική και ακριβής σχεδίαση και τα στοιχεία εξοπλισμού τονίζουν τα ιδιαίτερα γνωρίσματα κάθε μοντέλου.

Advertisement

Όπως τις πολύπλευρες ιδιότητες του MINI Clubman, σε συνδυασμό με την κομψή σχεδίαση και τη μοναδική φιλοσοφία του αμαξώματος. Επίσης, το MINI Countryman ενισχύει το προϊοντικό προφίλ του ως ο τέλειος σύντροφος για αυθόρμητες εκδρομές περιπέτειας εκτός των ορίων της πόλης.

Advertisement

Για τους λάτρεις των επιδόσεων υπάρχουν και οι εκδόσεις Cooper S και John Cooper Works που συνδυάζουν όλο το πνεύμα και το στυλ του MINI, με την πραγματικά σπορ συμπεριφορά που τις καθιστούν μοναδικές, απολαυστικές και ολοκληρωμένες.

Τέλος, αν ο ενδιαφερόμενος κάτοχος επιθυμεί να ακολουθήσει την επανάσταση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η Σπανός ΑΕ προσφέρει και το MINI Cooper SE.

Advertisement

Κάθε ποιοτικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της Σπανός ΑΕ λαμβάνει το πιστοποιητικό MINI Next μόνο αφού περάσει με επιτυχία τους διεξοδικούς οπτικούς και τεχνικούς ελέγχους από τους ειδικούς, προσφέροντας 100% κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία.

Παράλληλα κάθε μεταχειρισμένο μοντέλο MINI του προγράμματος MINI Used Car NEXT διαθέτει δωρεάν σέρβις για 2 χρόνια καθώς και εγγύηση 24 μηνών για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη και συνοδεύεται από ένα πλήρες πιστοποιημένο ιστορικό, το οποίο έχει ελεγχθεί από τη Σπανός ΑΕ.

Επίσης, τα ποιοτικά μεταχειρισμένα μοντέλα της MINI πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, καθώς, από πλευράς οπτικών και τεχνικών λεπτομερειών, έχουν περάσει με επιτυχία, εσωτερικά και εξωτερικά, τον αυστηρό και διεξοδικό έλεγχο 360ο και συμμορφώνονται 100% με τα αυστηρά πρότυπα που θέτει η Σπανός ΑΕ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να επικοινωνήσει απευθείας ή να επισκεφθεί έως και τις 30 Δεκεμβρίου τις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ. (Λεωφ. Συγγρού 299 και Λεωφ. Βουλιαγμένης 99) και να απολαύσει την εξυπηρέτηση, τη γνώση και την πολυετή εμπειρία.