Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο νέο Audi Q6 e-tron θα έχει και έκδοση RS

Ελλάδα 21:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο νέο Audi Q6 e-tron θα έχει και έκδοση RS

ΝΕΑ

Tο νέο Audi Q6 e-tron θα έχει και έκδοση RS

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρεία δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο RS Q6 Sportback e-tron, που αναμένεται να ακολουθήσει τα χνάρια της Porsche Macan Turbo.

Advertisement
Advertisement

Τον Μάρτιο, η Audi παρουσίασε το νέο Q6 e-tron (και SQ6), δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι θα δούμε και άλλες εκδόσεις του στο κοντινό μέλλον. Οι δοκιμές που κάνει η εταιρεία αυτήν την περίοδο στο νέο της SUV μάλλον επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά της.

Από όσα έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τις δοκιμές στο RS Q6 Sportback e-tron, η μάσκα έχει πιο αιχμηρή σχεδίαση, ο προφυλακτήρας μία μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, ενώ τα εμπρός φτερά έχουν αεροκουρτίνες με κάθετη σχεδίαση.

Διαφορετική η μάσκα του Audi RS Q6 Sportback e-tron από το SQ6 e-tron

Διακρίθηκε επίσης ένα πιο ισχυρό σύστημα πέδησης με μεγάλες κόκκινες δαγκάνες, κάτι που λογικά θα δούμε και στο μοντέλο παραγωγής. Συνολικά, το αμάξωμα δεν φάνηκε τόσο διαφορετικό από τη βασική έκδοση, εάν εξαιρέσουμε τις αεροκουρτίνες που δεν υπάρχουν στο SQ6 e-tron.

Παρόμοιο αναμένεται το εσωτερικό του RS Q6 Sportback e-tron με του Q6 e-tron
Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό του Audi RS Q6 Sportback e-tron αναμένεται παρόμοιο με το στάνταρ Q6 e-tron, αλλά με σπορ καθίσματα, μερικά μέρη από ανθρακονήματα και φυσικές ραφές που θα σχηματίζουν το RS σε διάφορα σημεία.

Ως προς το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης, το RS Q6 Sportback e-tron θα βασιστεί για αρχή στα τεχνικά χαρακτηριστικά του SQ6 e-tron το οποίο εξοπλίζεται με μπαταρία 100 kWh, τετρακίνηση και 517 ίππους με την υποβοήθηση του launch control.

Οι επιδόσεις του Audi RS Q6 Sportback e-tron θα αγγίζουν αυτές της Porsche Macan Turbo

Η Porsche Macan Turbo Electric αποδίδει 640 ίππους και εφόσον το νέο SUV επιδόσεων της Audi ακολουθεί τα χνάρια της, μπορούμε να αναμένουμε πάνω από 600 ίππους.