Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μέσα στο 2014 θα κυκλοφορήσει το νέο Corsa

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέσα στο 2014 θα κυκλοφορήσει το νέο Corsa

ΝΕΑ

Μέσα στο 2014 θα κυκλοφορήσει το νέο Corsa

ΝΕΑ

Τη διαβεβαίωση ότι οι δοκιμές εξέλιξης βρίσκονται στο τελικό στάδιο και το νέο Corsa θα είναι έτοιμο πριν τα τέλη του έτους, έδωσε η Opel. Τέσσερα πρωτότυπα υποβάλλονται σε τεστ στη Γερμανία, με τους μηχανικούς της εταιρείας να κάνουν τις τελευταίες ρυθμίσεις σε μηχανικά μέρη και πλαίσιο. Το σουπερμίνι της Opel θα αποκαλυφθεί στο διαδίκτυο τον Ιούλιο και θα παρουσιαστεί ενώπιον του κοινού στις αρχές Οκτωβρίου στο Παρίσι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Opel υποστηρίζει ότι ετοίμασε ένα νέο Corsa και δεν ανανέωσε απλώς το απερχόμενο. Το στηρίζει κάνοντας αναφορά στις επεμβάσεις που έγιναν συνολικά στο πλαίσιο και το σύστημα διεύθυνσης. Το ενδιαφέρον όσον αφορά τους κινητήρες θα μονοπωλήσει σχεδόν ο νέος 3κύλινδρος turbo, 1.0 ECOTEC. Αποδίδει 115 PS και 16,9 kgm ροπής (από τις 1.800 έως τις 4.700 rpm) και θα εξοπλίσει τόσο την έκδοση Sport όσο και την Comfort. Συνδυάζεται με το νέο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το αμάξωμα του νέου Corsa διατήρησε το γενικότερο… σουλούπι του τωρινού, θα δείχνει όμως πιο φρέσκο καθώς η σχεδίασή του έχει δεχτεί επιρροές από τα Adam, Astra και Insignia. Νέα είναι η μάσκα και επανασχεδιασμένα τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα. Σε αρκετά σημεία του θα θυμίζει το μικρότερο Adam αλλά και τα Ποιοτικότερο θα είναι το εσωτερικό και ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων IntelliLink.

Advertisement
Advertisement