Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes: Πλαίσιο αλουμινίου, εργονομικά καθίσματα για τρία νέα μοντέλα (+video)

Ελλάδα 16:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes: Πλαίσιο αλουμινίου, εργονομικά καθίσματα για τρία νέα μοντέλα (+video)

ΝΕΑ

Mercedes: Πλαίσιο αλουμινίου, εργονομικά καθίσματα για τρία νέα μοντέλα (+video)

ΝΕΑ

Η Mercedes κυκλοφορεί τρία νέα ειδικά μοντέλα, με τη βοήθεια του Γερμανού συνεργάτη της  Hartan. Υιοθετώντας τη στρατηγική ονοματοδοσίας της αυτοκινητοβιομηχανίας, τα μοντέλα, ονομάζονται Avantgarde, Performance και AMG GT.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίες δημιουργίες της Mercedes αφορούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι της αυτοκίνησης.

 

Τα πρώτα βιώματα δημιουργούν τους επόμενους αγοραστές και πιστούς πελάτες. Αυτό πιθανόν να σκέφτηκε η Mercedes και δημιούργησε τρία νέα καρότσια μεταφοράς βρεφών/παιδιών.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό των δύο πρώτων καροτσιών είναι επενδυμένο με πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι και τα εργονομικά καθίσματα είναι σχεδιασμένα για σταθερότητα και ευελιξία.

Με ένα πλαίσιο αλουμινίου, το μωρό σας θα πρέπει να μπορεί να αισθάνεται την ελευθερία του δρόμου χωρίς περιττό βάρος.

AMG GT

Advertisement

Το μοντέλο AMG GT έχει φινίρισμα σε χρώμα (alpine grey), προς τιμήν των θρυλικών αγωνιστικών αυτοκινήτων «Silver Arrow » του παρελθόντος της Mercedes. Όπως αρμόζει σε ένα «αγωνιστικό καροτσάκι», είναι εφοδιασμένο με ένα εξελιγμένο σύστημα ζώνης πέντε σημείων με μαγνητική πόρπη, ενώ μια ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος λαβή, ένα χειρόφρενο και ανακλαστήρες είναι χρήσιμοι για την κίνηση στο δρόμο από τους γονείς.

Advertisement

Το σπορ καρότσι διαθέτει επίσης ζάντες σχεδίασης AMG με σταυρωτές ακτίνες, κάλυμμα καθίσματος AMG υψηλής ποιότητας και διατίθεται επίσης σε μαύρο σχέδιο AMG με κόκκινες ραφές χειρολαβής, σε περίπτωση που είστε μεγαλύτερος θαυμαστής των πιο πρόσφατων επιτευγμάτων της Mercedes.

Σε αντίθεση με ορισμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα, ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα σκληρό καρότσι… πίστας χάρη στο σύστημα ανάρτησης του Hartan.

Είναι επίσης το μικρότερο από τα τρία όταν διπλώνεται στα 69 x 58,5 x 31 εκατοστά, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας του πτυσσόμενου καθίσματος, για εύκολη αποθήκευση σε μικρότερα… σπορ οχήματα.

Advertisement

Avantgarde

Για όσους αναζητούν λίγο περισσότερες επιλογές, η επιλογή Avantgarde είναι διαθέσιμη σε πέντε χρώματα. Περιλαμβάνουν τα: «Magmagrey», ένα πιο ανοιχτό γκρι «Steel», ένα κρεμώδες «Opalith», ένα κλασικό καφέ «Tartufo» και το «Denimblue».

Τα καρότσια διαθέτουν χρωματισμένο πλαίσιο, που ακολουθεί την παλέτα της Mercedes-Benz, μαγνητική ζώνη και διπλό αναδιπλούμενο αλεξήλιο.

Performance

Τέλος, το όνομα Performance κάνει το ντεμπούτο του σε ένα ολοκαίνουργιο καρότσι από τη Hartan. Διαθέτει μοναδική, μοντέρνα εμφάνιση με καινοτόμα νέα χαρακτηριστικά.

Το κάθισμα μπορεί να αναστραφεί και ο επιβάτης του μπορεί να ξαπλώσει για την άνεσή του. Διαθέτει επίσης ένα καλάθι αγορών με τσάντα οργάνωσης και σε αντίθεση με τα άλλα δύο, είναι επενδυμένο με Vegan Leatherette.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν επίσης «Bag2Go», η οποία είναι ιδανική για smartphone, κλειδιά, πορτοφόλια, μπουκάλια και πολλά άλλα και μπορεί να στερεωθεί στη λαβή του καροτσιού.

Θα είναι επίσης διαθέσιμα αξεσουάρ, που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με αυτά τα καροτσάκια, όπως πτυσσόμενο πορτ μπεμπέ για πολύ μικρά παιδιά, τσάντες και σακίδια που αλλάζουν πάνες, καθώς και αντιανεμικά.

Τα μοντέλα Avantgarde και AMG GT είναι πλέον διαθέσιμα στην Ευρώπη, ενώ το μοντέλο Performance αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-Benz και Visa μετατρέπουν το αυτοκίνητο σε συσκευή πληρωμής!
Mercedes-Benz Ελλάς: Διάκριση στα HR Awards 2021
Τα ψηφιακά προϊόντα της Mercedes έρχονται από το μέλλον