Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Maybach: Στα σκαριά Sedan SUV

Ελλάδα 9:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Maybach: Στα σκαριά Sedan SUV

ΝΕΑ

Mercedes-Maybach: Στα σκαριά Sedan SUV

ΝΕΑ

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου εξέλιξης των SUV της Mercedes-Benz είναι πολύ πιθανό το η Maybach να προχωρήσει στην παραγωγή του πρωτότυπου sedan SUV που είχε παρουσιαστεί πριν ένα χρόνο.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα το πρωτότυπο Vision Maybach Ultimate Luxury είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες ιδέες που έχει παρουσιάσει η Mercedes τα τελευταία χρόνια. Το πρωτότυπο sedan SUV με τον υπερπολυτελή χαρακτήρα και τα σήματα της Maybach που παρουσιάστηκε πριν ένα χρόνο στην έκθεση του Πεκίνου βασιζόταν στην προηγούμενη GLS και ήταν πλήρως ηλεκτρικό και τετρακίνητο με ισχύ κοντά στους 740 ίππους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο επικεφαλής εξέλιξης των SUV της Mercedes, Andreas Zygan, όταν ρωτήθηκε σχετικά δεν απέκλισε το ενδεχόμενο αυτή η πρωτότυπη πρόταση να βρει τελικά το δρόμο της παραγωγής. Σύμφωνα με τον Zygan τα πάντα θα εξαρτηθούν από το ενδιαφέρον που θα υπάρξει για ένα τέτοιο αυτοκίνητο και αυτή τη στιγμή η Mercedes ερευνά το κλίμα που διαμορφώνεται πίσω από το ενδεχόμενο ένταξης ενός SUV με τις αναλογίες ενός sedan στην γκάμα της υπερπολυτελούς μάρκας της.

Advertisement
Advertisement

Η συζητήσεις σχετικά με το τόσο ιδιαίτερο μοντέλο της Maybach προκλήθηκαν με τη ευκαιρία της παρουσίασης της νέας GLS που είναι η ναυαρχίδα των SUV της Mercedes. Σύμφωνα λοιπόν με τον Zygan ήδη το μεγάλο SUV της εταιρίας είναι στο τελικό στάδιο εξέλιξης μιας δυνατής και πιο σπορτίφ έκδοσης AMG καθώς φαίνεται πως η αγορά έχει το υπόβαθρο και το κοινό για να υποστηρίξει ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Πάντως ο Zygan στην ίδια συνέντευξη απέκλεισε το ενδεχόμενο παρουσίασης μιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης της GLS.