Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes GLC AMG Night Edition

Ελλάδα 19:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes GLC AMG Night Edition

ΝΕΑ

Mercedes GLC AMG Night Edition

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz λανσάρει αποκλειστικά για την αγορά της Μ. Βρετανίας μία νέα έκδοση του μεσαίου της SUV, την GLC AMG Night Edition, με τα πρώτα μοντέλα να παραδίδονται στους κατόχους τους τον Φεβρουάριο του 2019.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Για όσους λοιπόν αναζητούν να κάνουν την GLC τους να έχει μία ιδιαίτερη εμφάνιση, μπορούν να παραγγείλουν πλέον την έκδοση AMG Night Edition, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 41.315 λίρες (€46.400), για την έκδοση GLC 220d 4MATIC.

556e5944-mercedes-glc-night-edition-pricing-1-chariatis-530

H συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει δύο τόνων ζάντες 19 ιντσών, νέας σχεδίασης εμπρός μάσκα και σπλίτερ, καθρέπτες και πλαϊνές ποδιές και ράγες οροφής βαμμένες σε μαύρο χρώμα, ενώ δεν λείπουν τα φωτιστικά σώματα LED, η πανοραμική ηλιοροφή, ο αυτόματος κλιματισμός, τα θερμαινόμενα καθίσματα και το σύστημα αυτόματης στάθμευσης. Εάν ο κάτοχος της Mercedes GLC AMG Night Edition επιθυμεί κάτι πιο ιδιαίτερο με ένα επιπλέον ποσό 2.450 λιρών (€2.500) μπορεί να τοποθετηθεί το πακέτο Premium Plus, που περιλαμβάνει σύστημα ανέπαφης εισόδου (keyless) και ηχοσύστημα της Burmester.

Advertisement