Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Benz C-Class: Σε χειμερινές δοκιμές η επόμενη γενιά

Ελλάδα 2:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz C-Class: Σε χειμερινές δοκιμές η επόμενη γενιά

ΝΕΑ

Mercedes-Benz C-Class: Σε χειμερινές δοκιμές η επόμενη γενιά

ΝΕΑ

Η υπάρχουσα γενιά της Mercedes-Benz C-Class ανανεώθηκε πρόσφατα, ωστόσο όπως είναι φυσικό, υπό εξέλιξη βρίσκεται και η επόμενη γενιά του γερμανικού μοντέλου, που εντοπίστηκε από τον κατασκοπικό φακό σε χειμερινές δοκιμές. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με αναφορά του motor1.com η επόμενη γενιά της Mercedes-Benz C-Class βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε χειμερινές δοκιμές στο Lapland Proving Ground, βόρεια του Αρκτικού Κύκλου στην Φινλανδία, από όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες που βλέπετε στις οθόνες σας.

Όπως λογικά θα περίμενε κανείς σε αυτή την φάση δοκιμών, οι άνθρωποι τις Mercedes δεν είναι ακόμη έτοιμοι να μοιραστούν λεπτομέρειες μαζί μας και για αυτό το λόγο το πρωτότυπο που χρησιμοποιούν βρίσκεται κάτω από τη θαλπωρή που προσφέρει το βαρύ καμουφλάζ.

Από το μοντέλο των δοκιμών απουσιάζουν τα πίσω φωτιστικά σώματα, στην θέση των οποίων έχουν τοποθετηθεί μονάδες που είναι απαραίτητες για τη νόμιμη κυκλοφορία της επόμενης C-Class σε δημόσιους δρόμους, ενώ κάτι μας λέει πως το ίδιο ισχύει και για τα εμπρός φώτα. Όπως και να έχει και χωρίς να διακρίνονται λεπτομέρειες, η χαρακτηριστική σιλουέτα της σειράς ξεχωρίζει και εδώ παρά το βαρύ καμουφλάζ αλλά και το γεγονός ότι μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο μοντέλο και όχι για την υπάρχουσα γενιά.

Advertisement
Advertisement

mercedes-c-class-spy-2

Η ερχόμενη C-Class θα βασίζεται σύμφωνα με την υπάρχουσα φημολογία σε μια τροποποιημένη έκδοση της MRA2 πλατφόρμας των Γερμανών η οποία χρησιμοποιείται και στην E-Class. Άλλα στοιχεία δεν υπάρχουν προς το παρόν ωστόσο λογικά μπορεί να υποθέσει κανείς ότι το μοντέλο θα φέρει όλη την τεχνολογία της Mercedes αναφορικά με την συνδεσιμότητα και τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού και των επιβατών.

Πηγή: Motor1