Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-AMG CLA 35 & 45 δοκιμάζονται στον δρόμο

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-AMG CLA 35 & 45 δοκιμάζονται στον δρόμο

ΝΕΑ

Mercedes-AMG CLA 35 & 45 δοκιμάζονται στον δρόμο

ΝΕΑ

Το… ντεμπούτο της στις κατασκοπικές φωτογραφίες έκανε η Mercedes-AMG CLA 35 η οποία εθεάθη μαζί με την δεύτερη γενιά της Mercedes-AMG CLA 45 να δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες με το απαραίτητο βαρύ καμουφλάζ. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα motor1.com αυτή είναι η πρώτη φορά που η CLA 35 πέφτει θύμα του φωτογραφικού φακού των κατασκόπων και ξεχωρίζει από την CLA 45 λόγω του ασημί χρώματός της, του μαύρου χρώματος που φέρουν οι ζάντες του μοντέλου των δοκιμών αλλά και των μονών απολήξεων της εξάτμισης.

Η CLA 45 των φωτογραφιών, κάτω από το καμουφλάζ, είναι βαμμένη σε κίτρινο χρώμα, φέρει διπλές απολήξεις για το δικό της σύστημα εξαγωγής, ενώ οι ζάντες της είναι στην προκειμένη περίπτωση ασημί. Διαφορές ανάμεσα στα δύο μοντέλα αναμένονται και στη σχεδίαση των προφυλακτήρων με εκείνους της CLA 45 να είναι σαφώς πιο δυναμικοί, για να μην δημιουργούνται και… παρεξηγήσεις. Αλλαγές αναμένονται και στο σχήμα των αεροτομών.

new-mercedes-cla-35-spy-2

Advertisement
Advertisement

Η δύο νέες Mercedes-Benz αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια στιγμή εντός του 2019 με την στάνταρ CLA να κάνει το ντεμπούτο της στο Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών τον Ιανουάριο.

new-mercedes-cla-35-spy-3

Η CLA 35 αναμένεται να έχει τον δίλιτρο turbo της A35 με απόδοση λίγο πάνω από τους 300 ίππους ενώ η κορυφαία CLA θα αγγίζει, ή θα ξεπερνά τους 400 ίππους, με την ισχύ να φτάνει και στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement

new-mercedes-cla-45-spy

Πηγή: motor1.com

Advertisement