Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μένει στο ράφι η Asterion

Ελλάδα 4:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μένει στο ράφι η Asterion

ΝΕΑ

Μένει στο ράφι η Asterion

ΝΕΑ

Τελικά η Lamborghini δεν φέρεται αποφασισμένη να ολοκληρώσει όλες τις ονειρώξεις των φίλων της αυτοκίνησης. Κι αυτό διότι η Asterion παραμένει και όπως όλα δείχνουν θα παραμένει, απλά ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Λίγο μετά το σαφή ορίζοντας που δόθηκε για το SUV της μάρκας, την Urus, που θα δούμε να μπαίνει στην παραγωγή σε τρία χρόνια (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), η μοίρα του υβριδικού supercar αποδείχθηκε διαφορετική.

Άλλωστε ακόμα και στα αποκαλυπτήρια του supercar των 910 PS πέρυσι στο Παρίσι, ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, Stephan Winkelman, είχε δηλώσει πως δύσκολα θα βλέπαμε την Asterion να μπαίνει κι αυτή στην παραγωγή. Η άποψή του δεν έχει αλλάξει.

Advertisement
Advertisement

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό Autocar, ο Γερμανός έκανε λόγο για μέτρια υποδοχή από τους πελάτες της ιταλικής μάρκας που όπως είπε, ήταν ανοιχτοί για εναλλακτικές τεχνολογίες και υβριδικούς κινητήρες, μόνο στο πλαίσιο παραγωγής απόλυτης απόδοσης – όπως συμβαίνει στο αντίπαλο στρατόπεδο της Ferrari με τη LaFerrari. Αντίθετα, η Asterion έχει περισσότερους χώρους, ήταν πιο κοντά σε Gran Turismo κι όχι σε απόλυτο hypercar.

Πάντως δεν αποκλείεται να δούμε μέρος της τεχνολογίας που ανακοινώθηκε για την Asterion, να εφαρμόζεται μελλοντικά στην Urus.