Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το μικρό ηλεκτρικό της Honda

Ελλάδα 21:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το μικρό ηλεκτρικό της Honda

ΝΕΑ

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το μικρό ηλεκτρικό της Honda

ΝΕΑ

Το e Prototype, το ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκινήτου πόλης της Honda που παρουσιάστηκε στη Γενεύη, προσέλκυσε τεράστιο όγκο ενδιαφέροντος.

Advertisement
Advertisement

 

Το μικρό ηλεκτρικό πρωτότυπο της Honda, προσέλκυσε ήδη από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το ενδιαφέρον πάνω από 15.000 ατόμων. Αυτό καταγράφεται στα στοιχεία που συγκεντρώνει η εταιρεία, βάσει των επαφών που έγιναν διαδικτυακά, προκειμένου να ακολουθήσει ενημέρψση για ότι νεότερο προκύψει σχετικά με το μοντέλο. Πάνω από 15.000 άτομα έδωσαν στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου να κρατήσουν επαφή με τις εξελίξεις που αφορούν το μικρό ηλεκτρικό της Honda, στοιχείο που καταδεικνύει τον όγκο του ενδιαφέροντος που έχει προσελκύσει το μικρό ηλεκτρικό e Prototype.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειώσουμε πως για την Ευρώπη, παραγγελίες για το μικρό ηλεκτρικό μοντέλο δεν θα μπορούν να δοθούν πριν το ερχόμενο καλοκαίρι. Το μικρό πρωτότυπο που αποτελεί την εξέλιξη του Urban EV Concept που είχε παρουσιαστεί το 2017, δείχνει να είναι ο καλύτερος συνδυασμός μεταξύ απόδοσης, επιδόσεων και ευχρηστίας- στοιχείο πολύ σημαντικό για τον αστικό χαρακτήρα του μοντέλου. Με σχεδόν 200 χιλιόμετρα αυτονομία και δυνατότητα φόρτισης στο 80% των μπαταριών μόλις σε 30 λεπτά της ώρας, το e Prototype δείχνει να είναι εναρμονισμένο με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες κάποιου που θέλει ένα μικρό αυτοκίνητο για χρήση εντός πόλης.